elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Phoenix Contact ESSENTIAL Edition Serisi Lansmanı

Phoenix Contact , yeni ürün ailesi ESSENTIAL edition serisinin lansmanını 12 Şubat 2020 Çarşamba günü İstanbul Çamlıca’daki merkez ofisinde İş Ortakları, Direkt Kullanıcılar ve Sektörel Medya mensuplarının da katılımıyla gerçekleştirdi.



A- A+
14.02.2020 tarihli yazı 26129 kez okunmuştur.
Phoenix Contact, yeni ürün ailesi ESSENTIAL edition serisinin lansmanını 12 Şubat 2020 Çarşamba günü İstanbul Çamlıca’daki merkez ofisinde "iş ortakları, direkt kullanıcılar ve sektörel medya" mensuplarının da katılımıyla gerçekleştirdi.

“Herkes için güvenilir ürünler” sloganıyla pazara sunduğu yeni ürün ailesi ESSENTIAL edition serisiyle, temel ihtiyaçları kaliteden ödün vermeden, optimum düzeyde ve rekabetçi fiyatlarla karşılamayı amaçlıyor.
 

►İlginizi Çekebilir: I/O & Seri Haberleşme Taşıma Sistemi
 
ESSENTIAL edition ürün ailesi, klemenslerden güç kaynaklarına, rölelerden sinyal çeviricilere, kablosuz haberleşmeden aşırı gerilim koruma ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. ESSENTIAL edition ürün ailesinde öne çıkan ECORLINE serisi röleler; röle tabanları, ayırma kolları ve geçmeli fonksiyon modüllerinden oluşan temel fonksiyonlara sahip verimli ve modüler bir endüstriyel röle sisteminden oluşuyor. 1 - 4 enversör kontak ve 12 V DC ile 230 V AC arasında giriş gerilimleri sunan geniş ürün gamına sahip ECORLINE röleler, izolasyon ve fonksiyon testleriyle yüksek ürün kalitesini garanti ediyor. Yine ESSENTIAL edition ürün ailesinin öne çıkan diğer ürünü ESSENTIAL Güç Kaynakları, temel fonksiyonlarla sisteminizi güvenilir şekilde besler. Yüksek MTBF değerlerine sahip olmakla birlikte ayrıca uzun ömürlüdür. Fansız konveksiyon soğutma sistemine sahip olduklarından arıza riski çok daha azdır. Çıkışları kısa devre korumalıdır; muhafazaları metaldir ve raya monte edilebildiklerinden kurulumu hızlı ve kolayca yapılabilir. Monofaze girişlilerde 24VDC 5, 10, 20A; trifaze girişlilerde ise 24VDC 10, 20, 40A çıkışlı seçenekler mevcuttur.
 

TB vidalı klemens serisi, çok çeşitli endüstriyel alanlardaki uygulamalar için optimal çözümler sunar. Defalarca uygulanmış kalite testi, en sert koşullarda bile TB klemenslerin sinyal iletimini ve enerji dağıtımını güvenilir ve emniyetli bir şekilde yaptığını kanıtlamıştır. TB vidalı klemens serisi; 2,5-240 mm2 tek katlı geçiş klemenslerinin yanı sıra, çok katlı klemensler, ayırma klemensleri, sigortalı klemensler, sensör klemensleri gibi ürünleri de içeren geniş bir ürün çeşitliliğine sahiptir.

ESSENTIAL edition yeni ürün ailesiyle ilgili daha detaylı teknik bilgi ve fiyat için: www.phoenixcontact.com.tr websitesini ziyaret edebilir veya info@phoenixcontact.com.tr’den bilgi alabilirsiniz.


     

                                                        

                   
Irmak Telatar Irmak Telatar Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır