elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2008 StocExpo Fuarı

2008 StocExpo Turkiye, Karadeniz & Hazar Denizleri etkinligi 11-12 Kasim 2008 tarihleri arasinda Istanbul’da bulunan WOW Convention Centre da gerceklesitirilecek.



A- A+
10.11.2008 tarihli yazı 3378 kez okunmuştur.

StocExpo Fuarı, Turkiye, Karadeniz (Bulgaristan, Gurcistan, Romanya, Rusya ve Ukrayna) ve Hazar Denizi Ulkelerini (Azerbaycan, Iran, Kazakistan, Rusya, Turkmenistan) kapsayan ve Turkce ve Ingilizce olmak uzere ikili dil secenegi sunan kapsamli bir konferans olma özelliği taşıyor.



Fuar, devlet yetkilileri, sektor uzmanlari, ve pazar arastirmacilari ozellikle depolama sektorundeki yenilikleri ve mevcut pazarin buyume potansiyeli ile ilgili olan konularin yanisira, bolgesel petrol ve petro-kimya sektorunde gerceklesen en yeni gelismeleri ve piyasayi ayrintili bir sekilde gozden gecirmek icin fırsat sunacak.



2008 StocExpo Turkiye, Karadeniz & Hazar Denizleri etkinligi, ayni zamanda, hizli ve istikrarli bir ivme yakalamis olan sektorun gelecek planlarini ve ileride gerceklesmesi muhtemel olan projeleri masaya yatiracak ve bunlar ile ilgili cesitli ongorulerde bulunacaktir. Bolgedeki ana isletmecilerde ve tedarikcilerde soz sahibi olan ust duzey idarecilerin raporlari ve konusmalari; terminal ve tank depolama ciftliklerinin daha guvenli, verimli, ve etkin bir sekilde yonetilmesi ve isletilmesi gibi son derece onemli olan konularda, etkinligimize katilmis olan siz degerli musterilemizin karsilikli fikir alisverislerinde bulunmasina yardimci olacagi gibi, ayni zamanda da konu ile ilgili daha derin ve detayli bilgi sahibi olmanizida saglayacaktir.



Fuar ve konferans seklinde gerceklesecek olan iki gunluk etkinlik, gunumuz teknolojisi, ekipmanlari, ve hizmet sektorundeki en son ilerlemeleri ve yenilikleri gozler onune serecek.



StocExpo Fuarı'na terminal yoneticileri, ticaret ve is gelistirme koordinatorleri, denetim ve bakim onarim personelleri, HSEQ (saglik, guvenlik, cevre, ve kalite departmanlari) idarecileri, guvenlik direktorleri, tedarik idarecileri, tank muhendisleri ve teknisyenleri, tedarikciler ve ekipman ureticileri, BT (bilisim teknolojileri) yoneticileri katılacak.



Elektrikport