elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

WhatsApp İle Telefon Görüşmesi Yapılabilecek!

Kullanıcılarına internet üzerinden mesajlaşma, medya paylaşımı gibi imkanlar sağlayan WhatsApp kısa zaman önce Facebook'a satıldı. Bunun sonucunda WhatsApp'a bazı yeni özellikler getirilecek. Barcelona'daki Mobil Dünya Kongresi'ne katılan WhatsApp'ın eş kurucularından Jan Koum, WhatsApp aracılığıyla telefon görüşmelerinin başlayacağını duyurdu. Detaylar haberimizde...



A- A+
24.02.2014 tarihli yazı 10496 kez okunmuştur.

İspanya-Barcelonada düzenlenen Mobil Dünya Kongresinde (MWC) konuşmacı olan WhatsApp'ın eş başkanlarından Jan Koum, geçmişten beri tartışılan ve bir türlü hayata geçirilemeyen WhatsApp ile telefon görüşmesi yapılacağı yönündeki haberleri doğruladı.
 



 

Koum, kongrede konuştuğu esnada cebinden 10 yıllık bir cep telefonunu çıkartarak, mobil teknolojisinin ne kadar geliştiğini anlatan Koum, WhatsApp'tan telefon görüşmesi yapmanın önümüzdeki yaz sezonundan önce mümkün olacağını açıkladı.

 

► İlginizi Çekebilir: Telefonun Hikayesi | Alexander Graham Bell



WhatsApp’ın facebook tarafından satın alınmasına rağmen WhatsApp'ın, WhatsApp olmaya devam edeceğini söyleyen Koum, Satın alma olayı var ama yakın zamanda büyük değişiklikleri içeren bir katılım olmayacak. İyi çalışan her şeyi muhafaza etmeye devam edeceğiz dedi. 

 




 

Alper   Görkey Alper Görkey Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.