elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Robot Yarışmaları 2015 Takvimi

Türkiye'de üniversiteler ve farklı kurumların düzenlediği robot yarışmalarının sayısı gün geçtikçe artıyor. Yarışmalar çizgi izleyen, sumo, çöp toplayan, yangın söndüren gibi bir çok farklı kategorilerdeki robotların rekabetine sahne oluyor ve ortaya görsel bir şölen çıkıyor. Bu yarışmalar katılımcılarının kendilerini geliştirmeleri için de bir fırsat olarak görünüyor. Bu haberimizde sizler için 2015 yılında düzenlenecek olan ve tarihleri kesinleşen robot yarışmalarını derledik.



A- A+
19.02.2015 tarihli yazı 22510 kez okunmuştur.

12.ODTÜ Uluslararası Robot Günleri (Ankara)

Artık gelenekselleşen ve katılımın yüksek olduğu ODTÜ Robot Günleri , bu senede yarışma ve yarışmacılar için hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.Etkinlik 7-8 Mart 2015 tarihinde gerçekleşecek. 
 

Yıldız Savaşları'15 (İstanbul)

Geçtiğimiz sene güzel bir başlangıç yapan Yıldız Teknik Üniversitesi , bu sene ikincisini düzenleyeceği Yıldız Savaşları yarışmasını 28-29 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirecek.
 

 

3. Robot Yarışması - Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler MYO

Ordü Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu'nun bu sene 3. sünü düzenleyeceği Robot Yarışması 2 Nisan 2015 tarihinde Besyo Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.
 

İTÜRO 2015 (İstanbul)

Türkiye'nin dört bir yanından bir çok katılımcısı ile dikkatleri çeken İstanbul Teknik Üniversitesi Robot Olimpiyatları, 9-10-11 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

 
 

RobotChallenge (Viyana-Avusturya)

Uluslararası yaygınlığı ile bilinen RobotChallenge 2015 kayıtları başladı.Yarışma 11-12 Nisan 2015 tarihlerinde Viyana'da gerçekleşecek.
 

 

Bahçeşehir Üniversitesi Robotics (İstanbul)

Bahçeşehir Üniversitesi Mekatronik Kulübü'nün düzenleyeceği ve Türkiye'nin ilk multikopter yarışmasını barındıran robot yarışması BauRobotics, 18-19 Nisan tarihlerinde Bahçeşehir Üniversitesi'nde gerçekleşecek.
 

Akdeniz Robot Günleri ARG-e 2015 (Antalya)

Akdeniz Üniversitesi 'nin hazırladığı Akdeniz Robot Günleri bu sene 2-3 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleşecek.
 

9.MEB Robot Yarışması (Çanakkale)

Çanakkale'de düzenlenen yarışma 13-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hasan Mevsuf Kapalı Spor Salonu 'nda yapılacaktır.
 
 
 

InfoMatrix 2015

Lumina Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen Uluslararası Bilişim Proje Yarışması 'nın 9-10 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılması planlanıyor. 
 
 
 

4. IZTECH Roboleague

IZTECH RoboLeague, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü IEEE Öğrenci Topluluğu tarafından ilki 2012 yılında düzenlemiş, bu sene de dördüncüsü düzenlenecek olan ulusal çapta bir organizasyondur. Yarışma bu sene 24-25 Ekim tarihlerinde İYTE Kampüsünde düzenlenecek.
 

SAF RUN 2. Ulusal Robot Yarışması

Karabük Üniversitesi IEEE Öğrenci Topluluğu'nun organize ettiği SAF RUN Ulusal Robot Yarışması, bu yıl 25-26 Nisan 2015 tarihlerinde, Karabük Üniversitesi M. Gökçen Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecektir. Yarışmanın kategorileri Çizgi İzleyen, Mini Sumo, Yangın Söndüren ve Serbest Kategori'dir. 
 
 
Ozan Büyük Ozan Büyük Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.