elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

RUBBLE MASTER’ın küçük kırıcılarını kontrol etmek için VACON® 100 X

RUBBLE MASTER küçük kırıcıları çok kullanışlı: kompakt boyutları, düşük ses seviyeleri ve tozumaları ile her yerde kullanılabilirler. Bu makinelerde VACON® 100 X AC sürücüsü, sahip oldukları eşsiz özellikleri ile en uygun seçimdir. Detaylar içeriğin devamında.



A- A+
27.12.2016 tarihli yazı 7506 kez okunmuştur.
Günümüzde geri dönüşüm sistemleri çok kritik bir konuma geldi. Bu konuda, RUBBLE MASTER küçük kırıcıları çok kullanışlı: kompakt boyutları, düşük ses seviyeleri ve tozumaları ile her yerde kullanılabilirler.

RUBBLE MASTER, yeni hareketli kırıcısı RM V550GO!’ı kontrol etmek için VACON® 100 X AC sürücüsünü tercih etti. VACON® 100 X diğer AC sürücülerin öneremediği özelliklere sahiptir.



Avusturya Linz’de yer alan RUBBLE MASTER HMH GmbH dünya çapında kullanılan hareketli kompakt kırıcıları ve taşınabilir ekranları geliştirir ve üretir. RM kırıcıları, uygun maliyetli, küçük boyutlarından dolayı rahat taşınması ve kullanımnın kolay olması, düşük ses seviyesi ve az toz çıkartma özelliklerine sahiptir.
 

RM kırıcılar, inşaat şirketlerini ve yıkım operasyonlarını nerede ve ne zaman isterlerse az ve orta miktarda hafriyat malzemelerini kendi kendilerine uygun maliyetlerde işlemek için etkin kılar. RUBBLE MASTER bugüne kadar kırıcılarındaki titreşimli taşıyıcılarını kontrol etmek için motorlarında 11kW’a kadar özel tasarım AC sürücüler kullanmaktaydı. Yeni tasarım kırıcılarında zorlu çalışma ortamlarına dayanıklı olması için 15kW’lık sürücüye ihtiyaçları var.

RM CEO’su Gerald Hanisch: “Mobil kırıcılarımız dünyanın her tarafında kullanıldığı için, geniş aralığa sahip çalışma sıcaklıklarına, toz, nem, rutubet ve titreşimlere dayanabilecek bir sürüye ihtiyacımız vardı. Ek olarak; sürücü yüksekliğe de dayanıklı olmalıdır. Vacon Avusturya Yönetim Direktörü Johann Goldfuss “Neyse ki; RUBBLE MASTER şirketinin VACON® 100 X sürücüsüne ihtiyacı olduğunu anladık ve onlara bu teklifi sunduk.” dedi ve “VACON® 100 X RM’nin ihtiyacını tam olarak karşıladı ve diğer tedarikçilerin sağlayamayacağı bir çözüm sağladı. Aynı zamanda bu durum VACON® 100 X sürücülerinin zorlu şartlara nasıl uyum sağladığını kanıtladı.” diyerek sözlerine devam etti.



RUBBLE MASTER yeni mobil kırıcısı RM V550GO!'da titreşimli taşıyıcıyı çalıştıran iki dengelenmemiş paralel motoru kontrol etmek için VACON® 100 X sürücüsü kullanıyor. VACON® 100 X RM için standart bir cihaza özelleştirilmiş bir çözüm sağlıyor ve RM’nin bütün ihtiyaçlarını karşılıyor.

Şirket isminden de anlaşılacağı gibi RUBBLE MASTER bir moloz yıkma ustasıdır (çeşitli boyut, şekil ve yapıda kırılmış taşlar) Şirket aynı zamanda etkin bir doğal taş üreticisidir. RUBBLE MASTER Vacon’ın yeni OEM (Orijinal Ürün Üreticisi)’dir. Mobil üretim için onların kompakt kırıcıları ve ekranları en uygun maliyetli çözümü sunmaktadır.

Kırıcılarındaki paralel bağlı dengelenmemiş iki motorunu kontrol etmek için VACON® 100 X sürücüsü bulunmaktadır. Bu motorlar kırılacak malzemeleri kırma bölümüne taşımak için kullanılıyor.
 

İç kontrol sistemlerindeki haberleşmeyi sağlayabilmek için CAN veri yolunu kullanıyorlar. VACON® 100 X RUBBLE MASTER’ın ihtiyacı olana bütün özellikleri tek bir sürücü ile karşılıyor. 
 

Gerald Hanisch, “Pilotaj ve deney aşamasında ihtiyacımız olana bütün servis ve destek hizmetlerini aldık ve Vacon çözümü açısında çok mutlu ve tatmin olduk.” diye açıklama yaptı. Hanisch, CEO, RM İç testler için VACON® 100 X sürücüsü RM’ye 2012 yılında teslim edildi. Deney süreçleri başarıyla tamamlandı ve seri üretime geçtiler. Dahası RUBBLE MASTER diğer cihazlarında özelleştirilmiş sürücüleri VACON® AC sürücüleri ile değiştirme fikrini hesaba katıyor. Buna ek olarak; makinalarının diğer bölümlerinde de VACON® AC sürücülerini kullanmaya başlamayı planlıyorlar. VACON® 100 X – A merkezi olmayan sürücü VACON® 100 X Vacon’un merkezi olmayan sürücü kavramını temsil eder: doğrudan motora veya makineye veya sürücü için en uygun yere monte edilebilen ürünler.



Sürücülerin ayrı bir elektrik odasına veya muhafazaya monte edilmemesi, kablolama maliyetlerinde, alan ve enerji açısından ciddi tasarruflar sağlarVACON® 100 X 37kW a kadar güç aralığına sahiptir ve bu hiçbir rakip tarafından karşılanabilen bir rakam değildir ve nasıl isterseniz o şekilde kontrol edebilmenizi sağlayan üst düzey kontrol yetisine sahiptir.

Bir metal döküm muhafaza uygun olan en iyi korumayı sağlar ve hava geçiren Gore havalandırma deliği ve motorun hava akımından bağımsız bir soğutucu soğutma sistemi mühürleri korur. Bütün bunların üzerinde harmonik filtreleme bobinlerinin içine monte edilebilir olması bu tür uygulamalar için en uygun sürücü olduğunu anlamamızı kolaylaştıran en önemli unsurdur.

Kaynak:


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.