elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ETMD Deneyimler Toplantı Serisi -5-

Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği'nin Deneyimler Toplantı Serisinin 5.'si Ahmet Medih ERTAN’ın katılımıyla gerçekleştirildi.



A- A+
26.12.2014 tarihli yazı 5256 kez okunmuştur.
Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği olarak daha önceki yıllarda başlatılmış olan Deneyimler Toplantı Serilerinin beşincisi, Sektörün Duayenlerinden, Derneğin Kurucu Üyesi ve aynı zamanda İkinci Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Medih ERTAN’ın katılımıyla 20 Aralık 2014 Cumartesi günü 10:30’dan itibaren Dernek Merkezinde gerçekleştirildi.



ETMD Yönetim Kurulu Başkanı V. Tuncer ÖZEKLİ’nin yaptığı açılış konuşmasının ardından, yoğun bir katılımın olduğu toplantının ilk bölümünde, Ahmet Medih ERTAN, üniversite yıllarında çalışmaya başladığı Radyopanç dönemini ve o yıllarda Elektrik/Elektronik Mühendisliği ile ilgili çalışmalar yapan firmaların durumunu, sonraki yıllarda Elektropanç’ı kurmaları sonrasında yaşananları, o dönemlerdeki deneyimlerini, AE Arma-Elektropanç’ın oluşması sürecini ve yine yurtiçinde/yurtdışında yaşananları katılımcılarla paylaştı.



İkinci bölümde ise Ahmet Medih ERTAN katılımcılara elektrik tesisat mühendisliği alanında Türkiye’de nasıl gelişmeler beklediklerini sordu. Çok yoğun fikir bildirimlerinin olduğu bu bölümde katılımcılar soruları ve yorumları ile, Ahmet Medih ERTAN ise sorulara ve yorumlara deneyimlerine dayanarak yaptığı bilgilendirmeler ve katkılarla Deneyimler Toplantısına büyük güç kattılar.


Kaynak:

►ETMD
Gizem Yağmur Kılıç Gizem Yağmur Kılıç Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.