elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2010 Avrupa Solar Dekatlonu'nda Final

Enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji konusunda her geçen gün bilinç artıyor. Üniversiteler ve şirketler de bu alanlarda oluşturulacak projeler için gençlere ortam hazırlıyor.



A- A+
29.07.2010 tarihli yazı 4376 kez okunmuştur.

Yeni nesilde çevre ve gelecek bilinci ile birlikte enerji konusundaki bilinç de gelişiyor. Üniversiteler artık gençlerin enerji çözümü projeleri için ortam yaratıyor. Şirketler de geleceği kurtaracak enerji yönetimini destekliyor. Enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji konusunda kalıcı çözümler geliştiren enerji yönetiminin global liderlerinden Schneider Electric, bu çalışmalarda yeni nesli de desteklemeye devam ediyor.





Geçtiğimiz günlerde İspanya'nın başkenti Madrid'de gerçekleşen 2010 Avrupa Solar Dekatlonu'nda birincilik ödülünü Schneider Electric tarafından desteklenen LumenHaus Projesi kazandı. Projenin sunduğu sistem sayesinde Avrupa'ya göre farklı bir şebeke sistemine sahip olan Amerika'dan gönderilen elektrik, Avrupa'da kullanılabilecek.





LumenHaus Projesi ile, Avrupa'dan farklı bir şebeke sistemine sahip olan Amerika'dan gönderilen elektrik, Avrupa'ya uyumlu hale getirildi.





Bu yıl süresince yarım milyondan fazla insan tarafından ziyaret edilen Avrupa Solar Dekatlonu, yenilikçi temiz enerji teknolojisi ile ilgili araştırma ve geliştirme faaliyetlerini gözler önüne sererken, tüketicilere güneş enerjisiyle yaşamanın faydalarını gösterdi. Enerji yönetiminde global bir uzman olan Schneider Electric'in geliştirdiği güç ölçümü, bina yönetimi ve güneş enerjisi dönüştürücüleri gibi çözümleri bünyesinde barındıran projelerin her biri, çevreci işler için, özel bir iş gücünün ortaya çıkmasını sağladı.



Enerji Platformu


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.