elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

RLC Günleri |
2018

RLC Günleri sektörün devlerini öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor. ‘Sektörün En Bilinen Öğrenci Etkinliği’ ünvanıyla bu sene on dördüncüsü düzenlenecek olan RLC Günleri her sene yenilenen konularıyla farklı bir soluk kazanıyor.



A- A+
26.01.2018 tarihli yazı 26372 kez okunmuştur.

/rlcgunleri  @rlcgunleri /rlcgunleri

RLC Günleri Nedir ?

2005 yılında ’’Elektronik Günleri’’ adı altında “Sadece Derse Girerek Mühendis Olunmaz” sloganı ile başladığımız RLC Günleri, zamanla Elektrik, Elektronik, Enerji, Otomasyon ve Aydınlatma alanlarında geniş bir kitleye yayılmış bir kariyer etkinliğidir. Her geçen yıl artan katılımcı kitlesiyle birlikte profesyonelleşen RLC Günleri, Türkiye’de sanayi-öğrenci-akademisyen işbirliğine olanak sağlayan ‘Sektörün En Bilinen Öğrenci Etkinliği’dir.

RLC Günleri düzenlenirken öncelikli amaç, firmalarla öğrenciler arasındaki iletişimi sağlamak, öğrencileri sektörün dünü, bugünü ve yarını hakkında bilgilendirerek sektör için daha kaliteli ve bilinçli bireylerin yetişmesine katkıda bulunmak; aynı zamanda gelişen teknolojiyi takip ederek, katılımcılarına bunlardan faydalanma imkânı sunmaktır.


Etkinlik İçeriği


RLC Günleri şimdiye kadar Mercedes-Benz, Schneider Electric, Borusan, Bosch, Siemens, Socar, Zorlu Enerji, Arçelik, ABB, Philips, AVL, EAE, Festo, Omron, Erse Kablo gibi sektörün öncü firmaları ve ETMD, TOBB, ENOSAD, GÜNDER, YILKODER gibi önemli derneklerin desteğini arkasına almış ve kalitesini kanıtlamıştır. Aynı zamanda öğrencilere bu firmalarda cv bırakma ve staj yapma imkânı sağlamış, düzenlenen paneller ve İnsan Kaynakları forumuyla katılımcılarının vizyon ve kariyer planlaması açısından gelişmelerine oldukça katkı sağlamıştır.

RLC Günleri 14.senesinde de sektörün önemli isimlerini öğrenciler ile buluşturmaya devam ediyor. Bu sene etkinliğimizde Schneider Electric Genel Müdür Yardımcısı Filiz GÖKLER ve Mehmet ÖZALP, GE Türkiye Teknoloji Müdürü Dr.Aybike MOLBAY, Philips Türkiye Genel Müdürü Eran GÖRGEN, Walmart CTO’su Ojonimi BAKO, İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şelale ZAİM, TİNK Kurucu ve CEO’su Zeynep DERELİ ve birbirinden değerli sektörün önemli kişileri bizimle olacak.


Peki 14. RLC Günlerinde Bu Sene Neler İşlenecek?


►Endüstri 4.0
► Yenilenebilir Enerji
► Savunma Sanayii
► Robot Devrimi
► Elektrikli Araçlar
► Otonom Araçlar
► Enerji Verimliliği
► Elektrik iletimi ve dağıtımı
► Endüstriyel Otomasyon
► Girişimcilik
► Dijitalleşme
► Kariyer Yönetimi
► Akıllı Ev Sistemleri
► Havacılık
► Enerji Otomasyonu
► Türkiye’de Kablo Sektörü
► Aydınlatma

Sektöre imza atmış firmalar, dernekler ve akademisyenlerimizin işbirliği ile‘ Sektörün En Bilinen Öğrenci Etkinliği’ 14. RLC Günleri 20-21-22 Şubat 2018 tarihlerinde YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde öğrencilerle buluşacaktır.

Eğer siz de "Sadece Derse Girerek Mühendis Olunmaz!" diyenlerdenseniz 14.RLC Günlerine etkinliğine davetlisiniz! Şehir dışından gelecek misafirlerimiz için konaklamalı kontenjanımız mevcuttur.

 Etkinliğimiz ücretsiz ve sertifikalıdır. rlc.ieeeytu.com adresinden kayıt olup ve sen de bu etkinliğin içinde yerini alabilirsin.   


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.