elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

12. RLC Günleri |
YTÜ IEEE

RLC Günleri sektörün devlerini öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor.’Sektörün En Bilinen Öğrenci Etkinliği’ ünvanıyla bu sene 12.'si düzenlenecek olan RLC Günleri her sene yenilenen konularıyla farklı bir soluk kazanıyor.



A- A+
02.01.2016 tarihli yazı 8166 kez okunmuştur.

Peki Nedir RLC Günleri? Sadece Bir Devre midir?


Bizce DEĞİL!!!


RLC Günleri 2005 yılında “Elektronik Günleri” adı altında “Sadece Derse Girerek Mühendis Olunmaz!” sloganı ile yola çıkmış ve zamanla yeni konular yeni fikirler bakış açısı adı altında elektrik, elektronik, otomasyon, aydınlatma ve bilişim alanlarını da bünyesi içine almıştır. Geçtiğimiz on bir yıl boyunca kendini her zaman yenileyen ve profesyonelleşen RLC Günleri, Türkiye’de öğrenci, akademisyen ve firma işbirliğine önem veren güçlü bir köprü görevi görmesi sebebi ile “Sektörün En Bilinen Öğrenci Etkinliği” olmuştur.

RLC Günleri’nin amacı; öğrencilerin profesyonel iş hayatına girmeden önce buralarda tecrübe edinmiş kişilerle öğrencileri farklı platformlarda buluşturarak akıllarındaki soru işaretlerini gidermek ve ilerleyen senelerde daha emin adımlarla yürümelerini sağlamaktır. RLC Günleri, üç gün boyunca süren etkinlikte öğrencilerin en iyi şekilde verim alabilmelerini hedeflemektedir.



 
►İlginizi Çekebilir: Endüstri 4.0 Nedir?
 
RLC Günleri ile; ABB, MERCEDES-BENZ, ARÇELİK, BOSCH, ALSTOM, AMPER, ANEL GRUP, BORUSAN, BSH, EAE, EATON, ELEKTRA, EMERSON,  FESTO,  KEBAN MÜHENDİSLİK, OBO-BETTERMANN, PELSAN, PHILIPS, PHOENIX CONTACT, SCHNEIDER ELECTRIC, TOFAŞ, VESTEL, VİKO, SIEMENS gibi sektörün önde gelen firmaları etkinliğimizin dinamik yapısı içerisinde yerlerini almaktadır. Ayrıca ENOSAD, ETMD, TESİD, YILKODER gibi önemli dernekler ve uluslararası düzeyde başarılı projelerde ismini duyurmuş akademisyenler de katılımcı olarak destek vermektedir.

Bu yıl 12. düzenlenecek RLC Günleri Etkinliği geçen yıl 19 farklı üniversite ve 20 farklı bölümden toplamda 3381 katılımcıyı; 16 oturum, 4 panel, 2 eğitim,1 workshop ve 10 stant alanı ile karşılayıp şirketler, dernekler ve akademisyenlerle buluşmalarını sağlamıştır.
 

RLC Günleri 12. senesinde de sektörün önemli isimlerini öğrenciler ile buluşturmaya devam ediyor. Bu sene etkinliğimizde Philips CEO’su Göktuğ Gür, Siemens Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Ersoy, Schneider Electric Partner & Projects Bussiness VP Erhan Kaya ve birbirinden değerli sektörün önemli kişileri etkinliğe katılacak. 
 

Peki 12. RLC Günlerinde Bu Sene Neler İşlenecek?

 
Endüstri 4.0, Akıllı Ev Sistemleri, Güneş-Rüzgar Enerjisi, Yeni Nesil Robotlar, CV Hazırlama ve Kariyer, Elektrikli Araçlar, Nükleer Enerji, Satış Mühendisliği gibi konularla sektörü mercek altına alacağız. ‘GELECEĞİNE YÖN VERMEK İÇİN MEZUNİYETİ BEKLEME’ kariyerinin pusulası 12.RLC Günleri'ni gösteriyor. Sektöre imza atmış firmalar, dernekler ve akademisyenlerin işbirliği ile‘ Sektörün En Bilinen Öğrenci Etkinliği’ 12. RLC Günleri 23-24-25 Şubat 2016 tarihlerinde YTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesinde öğrencilerle buluşacaktır.


 

►İlginizi Çekebilir: 10. RLC Günleri

 
RLC Günleri'ni sosyal medyadan takip etmek isterseniz;

 www.facebook.com/rlcgunleri

  www.twitter.com/rlcgunleri

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.