elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

11.RLC GÜNLERİ

"Sektörün En Bilinen Öğrenci Etkinliği " olan 11.RLC GÜNLERİ, bu sene 24-25-26 Şubat 2015 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecektir.



A- A+
23.02.2015 tarihli yazı 10156 kez okunmuştur.
Dünyanın dört bir yanından başvuru alan IEEE GLOBAL'in verdiği faaliyetlerin kalitesini arttırmaya ve öğrencileri bu konuda teşvik etmeyi amaçlayan "The Darrel Chong Student Activity Award" yarışmasında YTU IEEE Kulübü RLC GÜNLERİ etkinliği ile bu sene Bronz Award elde ederek globalde en kaliteli etkinlikler arasına girmiştir.YTU IEEE Öğrenci Kulübü olarak " Sadece Derse Girerek Mühendis Olunmaz!" sloganı ile çıktığımız bu yolda bu sene dünya çapında kazandığımız ödüllerle adından söz ettiren kulübümüzün düzenlediği;


 

"Sektörün En  Bilinen Öğrenci Etkinliği " olan 11.RLC GÜNLERİ, bu sene 24-25-26 Şubat 2015 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecektir.

RLC GÜNLERİ, Elektrik,elektronik,enerji,aydınlatma, otomasyon,otomotiv vb. alanlarda sektörün devleri ile gerçekleşecek olup üniversite-sanayi iş birliğine olanak sağlayan,öğrencilerin aklındaki tüm soruları cevaplayacak,3 gün boyunca 3 farklı tema   (Enerji-Aydınlatma-Otomasyon) ile devam edecek. 10 senelik tecrübe ile bu yıl 11.si düzenlenecek olan bir kariyer etkinliğidir.

MERCEDES-BENZ,EAE,SCHNEIDER-ELECTRIC,ABB,VİKO,ANEL GRUP,B/S/H,SIEMENS,VESTEL,PHOENIX CONTACT,,SÖNMEZ TRAFO,SCHREDER,OBO-BETTERMANN,PELSAN,2M KABLO gibi firmaların ,bunların yanısıra ATMK,ENOSAD,ETMD gibi derneklerin birbirinden özel oturumlarda ,panellerde ve IK Forumunda  öğrencilerin sorularını cevaplayacağı,sektördeki güncel konuları anlatacağı,firma stant alanları ile öğrencilerin birebir şirketlerle görüşme imkanı bulacağı ve bunların yanı sıra teknik eğitimler ve workshoplarla öğrencilere teknik anlamda da yardımcı olabilecekleri,iş ve staj imkanları ile zengin içerikli ve ücretsiz bir etkinlik olacaktır. Oturumlar ve eğitimler sonucunda katılımcılara sertifika verilecektir.

Medya Sponsoru



 

Sadece Yıldız Teknik Üniversitesi'ndeki öğrencilere değil,şehir içi ve şehir dışından gelecek misafirlerimiz de ekinlikten faydalanacak.Şehir dışından gelmek isteyen ancak gelemeyen arkadaşlarımız ve 11.RLC GÜNLERİ'nin adının daha da çok duyulmas,bu ödüllü etkinlikten herkesin maksimum seviyede faydalanabilmesi için  3 gün boyunca internet üzerinden canlı yayınımız da olacaktır.

Etkinlik Programı



Bu yıl 24-25-26 Şubat'ta 11.RLC GÜNLERİ'nde sizleri de aramızda görmek istiyoruz,sizleri de etkinliğimize davet ediyor ve bekliyoruz.

Online Kayıtlar İçin :rlc.ytuieee.com

Bilgi ve Sorularınız İçin: facebook.com/rlcgunlerı
                                   twitter.com/rlcgunlerı

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.