elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Yıldız Teknik Üniversitesi’ne Bir Ödül Daha

YTÜ IEEE Öğrenci Kulübü üniversitemizin ve ülkemizin adını duyurmaya devam ediyor!



A- A+
11.06.2014 tarihli yazı 9431 kez okunmuştur.
Bütün pozitif bilim dallarına hitap eden, bünyesinde teknik anlamda çalışmalar yapmayı kendine hedef edinmiş farklı alanlardan birçok üyeyi barındıran IEEE; “Institute for Engineers and Everybody Else” anlayışıyla yola devam ediyor. YTÜ IEEE ise

 Robotics & Automotion, 
 Product Safety Engineering,
 Power & Energy,
 Computer, Education,
 Biology,
Reliabily gibi elliye yakın topluluk (Society) ile farklı bilim dallarına hitap ederek bu alanlarda faaliyet gösteriyor.
YTÜ IEEE Öğrenci Kulübü kurulduğu 8 Mayıs 2001 tarihinden bugüne kadar özverili çalışmalarıyla, üyelerinin “Üniversite Sosyalliği” kavramını, gerek onları iş hayatına hazırlayarak gerekse eğlenceli çalışma ortamlarıyla buluşturarak tanımalarını sağlıyor. ''Sadece Derse Girerek Mühendis Olunmaz!'' sloganıyla hareket eden  YTÜ IEEE, her geçen gün ödüllerine bir yenisini daha ekliyor.
IEEE’nin verdiği en prestijli ödüllerden biri olan,  faaliyetlerin kalitesini arttırmayı ve öğrencileri bu konuda teşvik etmeyi amaçlayan yarışmaya her sene dünyanın dört bir yanından öğrenci kulüplerinin başvuruyor. ''The Darrel Chong Student Activity Award'' yarışması sayesinde öğrencilerin yaptıkları projelere daha sıkı sarılmaları, devamlı ve yenilikçi düşünmeleri hedefleniyor.

YTÜ IEEE Öğrenci Kulübü, etkinliklerin geçmişinden itibaren değerlendirildiği bu yarışmaya RLC Günleri, İLTEK Günleri ve Yıldızlı Projeler Yarışması ile katılarak ''Bronz Derecesi'' elde ettikleri ödüle sahip oldular. Yıldız Teknik Üniversitesi’ni uluslararası alanda da çok iyi bir şekilde temsil eden YTÜ IEEE kulübünü tebrik eder, başarılarının katlanarak devam etmesini dileriz.

Cumali ÖZEL Cumali ÖZEL Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.