elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

İstanbul'da Kennedy Caddesi ve İzmir'de İkinci Kordon Schréder ile Işıldıyor

Türkiye’nin iki büyük şehri İstanbul ve İzmir sahilleri Schréder’in LED armatürleri ile ışıldıyor. Schréder, İstanbul Avrupa Yakası’nda havalimanı ile şehir merkezi arasında uzanan Kennedy Caddesi, İzmir’de ise ikinci Kordon olarak bilinen Cumhuriyet Bulvarı’nı Ampera Maxi ve TECEO 2 armatürleri ile aydınlatıyor. Bu sayede, şehirleri güzelleştiren Schréder enerji tasarrufu ile de ülke ekonomisine katkı sağlıyor.



A- A+
03.07.2015 tarihli yazı 12240 kez okunmuştur.
Dış aydınlatmada dünyanın lider kuruluşu Schréder, Türkiye’de hayata geçirdiği projelerle hem şehirleri güzelleştiriyor hem de ülke ekonomisine katkı sağlıyor.  Son olarak İstanbul Avrupa Yakası ve İzmir sahili projelerine imza atan Schréder, LED armüterleri ile yol güvenliğinde de önemli fark yaratıyor.
  
 
Schréder, İstanbul’da gerçekleştirdiği aydınlatma projesinde, İstanbul Avrupa Yakası’nın sahil yolu olarak da bilinen Kennedy Caddesi’ni aydınlatıyor. Bu kapsamda; Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş denetiminde gerçekleşmesine karar verilen proje ile 20 adet 250W yüksek basınçlı sodyum buharlı armatürler ve ampuller Schréder’in Ampera Maxi LED armatürleri ile yenileniyor. Ayrıca proje uygulamasına, Schréder’in Owlet akıllı kontrol sisteminin kurulumu ile devam edilerek, aydınlatma performansının rahatlıkla izlenmesi sağlanmış olacak ve projenin devamında mevcut konvansiyonel sistem ve yeni kurulan LED sisteminin ölçümleri yapılarak sonuçlar da raporlanacak.
 

 
İkinci Kordon da Schreder'e Emanet
 
 
Ege sahilinde hayata geçirilen proje ile İzmir’in ikinci Kordon’u olarak bilinen Cumhuriyet Bulvarı Schréder armatürler ile ışıldayacak. Cumhuriyet Bulvarı üzerindeki yüksek gaz deşarjlı ışık kaynaklı eski armatürler yerini LED armatürlere bırakacak. İzmir’in trafiği yoğun caddelerinden biri olan Cumhuriyet Bulvarı’nın yeni aydınlatması ile sunulan emniyetli, konforlu ve sürdürülebilir aydınlatma çözümünde LED teknolojisini kullanımı ile hem daha az enerji harcanarak daha aydınlık bir sürüşe ulaşılacak hem de LED’in iyileştirilen renksel geriverim özelliği kullanılmış olacak. 
  

 
Gediz Elektrik A.Ş  denetiminde gerçekleşmesine karar verilen LED’li yol aydınlatma pilot projesi kapsamında; Schréder’in LED armatürleri Cumhuriyet Bulvarı’nda önemli bir fark yaratacak. Projede, İzmir Cumhuriyet Bulvarı üzerindeki  20 adet yüksek basınçlı sodyum buharlı armatürler ve ampuller Schréder’in TECEO 2 armatürleri ile yenilenecek. Schréder’in TECEO 2 armatürleri, yüksek basınçlı sodyum buharlı armatürlere göre % 45 daha yüksek performans gösterecek.

 
Ampera ile Optimize Edilmiş Bir Yatırım için LED Çözümü
 



Schreder'in LED yol aydınlatma armatürü Ampera, mini, midi ve maxi boyları ile yol sınıfı için gerekli aydınlatma şartlarını kaliteli ve tasarruflu yapısıyla sağlamaktadır. 

 
Tasarım kalitesi, verimlilik, çok yönlülük ve sürdürülebirliğiyle dikkat çeken Schréder’in Ampera Maxi LED armatürleri; en kısa geri ödeme süresi sunan performansa yönelik esnek çözümleriyle LED aydınlatmaya yeni bir boyut getiriyor. Üstün verimliliği, uzun kullanım ömrü ve sınırlı bakım gereksinimleri sayesinde toplam sahip olma maliyetlerini en aza indirmeyi sağlıyor. Ampera ürün serisi, hava, yol ve şehir, tünel aydınlatma, spor, ulaşım, endüstri ve kampüs ekosistemlerinde kullanılabiliyor.
 


 
Akıllı Geleceğin Tercihi: OWLET
 
Tasarruf amacıyla sokak ve cadde aydınlatmalarının kapatılması yönünde tartışma her 10 yılda bir gündeme geliyor. Ancak dış aydınlatmaların kapatılmasıyla sağlanacak tasarruf önemli güvenlik sorunlarını da gündeme getiriyor.  Kapatmak mı, güvenlik mi? kısır döngüsünün tek çözümü ise kontrol etmek olarak öne çıkıyor. Schréder Grubu tarafından sunulan akıllı kontrol çözümü Owlet sayesinde şehirlerin enerji faturalarını % 85 oranında azaltmak, daha verimli bir şekilde giderleri yönetmek, bakım ve varlık yönetimini geliştirmek ve vatandaşlar için refah ile artan güvenlik sağlamak mümkün. 
 



Kaynak:
Ahmet Gökhan Seyrek Ahmet Gökhan Seyrek Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar