elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Dünya Devleri
"Akıl Oyunları 1"de

Bir tarafta yaşam kalitesini artırmak diğer tarafta bunu çevreyi unutmadan yapmak. Hem kent yaşamında gittikçe artan ihtiyaçları karşılamak hem de bunu kaliteyi yukarılara çekerek başarmak. Tüm bunların sürdürülebilir olması için de, gerekli olan altyapıyı oluşturmak... İşte bu zorlu ve akıl gerektiren bu hedef için, ‘Yeni Hareketlilik Dünyası’ platformu, ilk kez bu Eylül’de bir araya gelecek. Almanya’daki buluşmada Schréder, Google ve Samsung gibi kilit oyuncular da yer alacak.



A- A+
24.08.2015 tarihli yazı 11325 kez okunmuştur.
Kentsel hareketlilik ve ulaşım konuları ile ilgili ilk küresel sanayi platformu "The New Mobility World" - ‘Yeni Hareketlilik Dünyası’, 17 - 27 Eylül 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilecek.

VDA (Almanya Otomotiv Sanayi Birliği) tarafından başlatılan ve Uluslararası Motor Show Frankfurt 2015’teki yerini alacak olan bu uluslararası etkinliğin önde gelen ortaklarından biri de, dünya çapında 45’in üzerinde şirket ile aydınlatma sektörünün önde gelen şirketlerinden Schréder olacak.

Schréder Grubu’nun CEO’su André Papoular, "İnovatif çözümlerimiz, insanların kendi sosyal ortamlarına bağlanmalarına yardımcı olacak” derken, etkinlikte, Google ve Samsung gibi kilit oyuncular da yer alacak.

 

Akıllı, Güvenli ve Sürdürülebilir Bir Yaşam

Akıllı kentler, çevresel hedeflerini yerine getirirken ve kent sakinlerinin yaşam kalitesini artırırken, halkın giderek artan ihtiyaçlarını karşılayacak, sürdürülebilir bir kent toplumu modeline ulaşmada kendilerini destekleyecek altyapı arayışı içindeler. Yeni Hareketlilik Dünyası’, kasaba, kent ve özel yönetimli sitelere, yeni mobilite ve toplumlara yönelik konsept, intermodal çözümler ve aplikasyon bazlı hizmetler aracılığı ile nasıl akıllı ve güvenli yaşam alanları yaratabileceklerini gösterecek.
 

Yeni Konsept

Schréder’in yeni konsepti, özel mülk ve kamusal alan sahipleri, tasarımcıları ve yöneticilerine, kent meclisleri, kent planlamacıları, site yöneticileri, servis sağlayıcılar ve bu alanlardaki sakinlerin faydalanacağı bir dizi servisler sunarak, hedeflerine ulaşmaları için yardım etmede kilit rol oynayacak. Bu stratejik etkinlik; Schréder için en son inovatif ve entegre çözümlerini, toplumsal kalkınmayı teşvik edecek sürekli yeni çözümler arayan uluslararası hedef kitleye sunmak için ideal bir fırsat anlamına geliyor.
 

Schréder’i nerede bulacaksınız ?

Salon 3.1’de A31 numarada bulunan standı ziyaret ederseniz, ‘Aydınlatmanın Ötesindeki Ortağınız’ Schréder’in, çevrenizi geleceğe taşımak için akıllı çözümleri uygulamanızda nasıl yardımcı olacağını öğrenebilirsiniz!
 


Schréder Grubu Hakkında

Schréder, dünya çapında 45’in üzerinde şirket ile kendisini; müşterilerine, tasarımdan satış sonrası hizmetlere, LED armatürleri, akıllı kontrol sistemleri, yol aydınlatıcıları ve daha bir çok akıllı özellik dahil, tam aydınlatma çözümü sunmaya adamıştır. Schréder, insanların kendilerini iyi hissetmeleri ve güvenlikleri açısından en sürdürülebilir şekilde yaşamını iyileştirmeye katkı sağlayacak aydınlatma çözümleri sunmaktadır.

www.schreder.com

 

“New Mobility World” Hakkında  - Geleceğin Mobilitesini Etkinleştirme

“The New Mobility World” iş geliştirme, ağ oluşturma ve mobilitenin en önemli unsurları ile ilgili fikir, ürün ve çözümlerin sunulmasına yönelik bir platform oluşturacak ilk uluslar ve sanayiler arası bir forum. Bu sene gerçekleştirilecek olan IAA’nın yeni bir sergi alanı olarak “The New Mobility World”, 18.000 metre karelik kapalı ve 12000 metre karelik açık test izleme alanında bireysel mobilite ile ilgili teknoloji ve servisler için çeşitli sunum formatlarına olanak verecek.

www.newmobilityworld.com
Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır