elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Voltana, Yüksek Tasarruf Sağlıyor Turizm Merkezlerini Parlatıyor

Dünyanın lider aydınlatma firmalarından Belçika merkezli Schréder, Voltana LED armatürlerle dış aydınlatmayı yeni bir boyuta taşıyor. Uzun ömürlü performansı ile dikkat çeken Voltana, enerji maliyeti ve aydınlattığı mekanları güzelleştirmesiyle de dış aydınlatmada diğer ürünlerden ayrışıyor. Voltana ayrıca UNESCO dünya miraslarından Portekiz’in Elvas şehrini aydınlatarak güzelleştiriyor ve turizme önemli katkı sağlıyor.



A- A+
31.07.2015 tarihli yazı 10251 kez okunmuştur.
Dış aydınlatmada dünyanın önde gelen firması Schréder, şehir güzelliği, enerji tasarrufu, düşük maliyet çevre dostu, uzun ömürlü performans gibi birçok özelliği bir arada sunduğu Voltana LED armatürlerle turizm merkezlerinde turistlere eşsiz gece manzarası sunuyor. 
 
Akıllı ve Çevre Dostu 
 
Uzun ömrü, tasarrufu ve şehirleri güzelliğinin yanı sıra çevre dostu felsefe ile geliştirilen Voltana LED armatürlerin birçok toplu faydası da bulunuyor. Yüksek kontrast sunan beyaz ışık ile geliştirilmiş görüş netliği özelliğine sahip olan Voltan LED armatür, yaya ve sürücüler için yol güvenliğini artırması, bakım ihtiyacı olmaması ve isteğe bağlı izleme seçenekleri ile trafik sorununa da yardımcı oluyor.
 
 
 Minimum yatırım maliyeti ile dikkat çeken Voltana LED armatür, 5 farklı boyutu bulan ve 1000 Lumen’den 19100 Lumen’e kadar ışık akısına sahip bulunuyor ve çok sayıda yüksek verimli ışık dağılımı (ışık fotometrisi) ve farklı kontrol seçenekleri sunuyor. 




 
Uzum Ömürlü ve Kısa Vadede Amortili Armatür
 
100.000 saat gibi uzun bir kullanım ömrüne sahip olan Voltana LED armatür, kullanım süresi boyunca konvansiyonel aydınlatma kaynaklarına göre 4’ten 6’ya kadar lamba değişiklikler gerektirmiyor ve bu özelliği ile her lamba değişimi için bir bakım ekibi gönderme ihtiyacını da ortadan kaldırıyor. Uzun ömrü ve tüm avantajları ile Voltana LED armatürler kısa vadede kendisini amorti ederken orta ve uzun vadede ise maliyet açısından büyük bir getiri sağlamasıyla da dış aydınlatmada tercih nedeni oluyor.
 
Voltana Tasarımı ile Dikkat Çekiyor
 
Uzun ömürlü bir performans sağlamak üzere tasarlanan Voltana, komponentlerin ömrünü üst seviyeye taşıyan, optimize edilmiş ısı dağılımı, aşırı ısınma durumunda, dim özellikleri sayesinde entegre termik koruma, ani gerilimlerden armatürü korumak için Aşırı Gerilim Koruyucu (standart 4kV ve isteğe bağlı 10kV), IP 66 koruma sınıfı, IK 08 darbe koruma seviyesi, 3G titreşim için sertifikalı, 180 km/h’a kadar rüzgar hızı direncine dayanma gibi özelliklere sahip bulunuyor. 
 

 
 Voltana, Aşırı Gerilim Koruyucu (standart 4kV ve isteğe bağlı 10kV), IP 66 koruma sınıfı, IK 08 darbe koruma seviyesi, 3G titreşim için sertifikalı, 180 km/h’a kadar rüzgar hızı direncine dayanma gibi özelliklere sahiptir.

 
 

 
Yüksek Performansa Sahip ve Çok Yönlü 
 
Son LED teknolojisini kullanarak tüm HID ürünlerden üstün performans gösteren Voltana LED armatürler, yüksek sistem verimliliği 115 lm/W’a kadar, CRI > 70 ve gelişmiş ışık fotometrisi, direkler arası boşluğunun artmasını homojen ışık dağılımı ve mükemmel düzgünlük sağlıyor. Voltana serisi aydınlatma ihtiyaçlarına yönelik ultra esnek ideal çözümler sunuyor. Bu kapsamda Voltana LED armatürler, çok dardan, çok geniş yollara / alanlara ışık dağılımı adaptasyonu, 4 farklı sürüş akımı (350mA – 500mA – 700mA – 1000mA), farklı kontrol seçenekleri sağlıyor. 
 



 UNESCO Dünya Mirası Sit Alanı Kategorisinde Yer Alan Portekiz’in Elvas Şehri, Schreder'in Voltana LED Armatürleri ile Aydınlanıyor

 
UNESCO Dünya Mirasını Aydınlatıyor
 
Voltana, birçok özelliği ile bugün UNESCO dünya mirası sit alanı kategorisinde yer alan Portekiz’in Elvas şehrinin de aydınlatılmasında önemli rol oynuyor. Elvas’ı ziyaret eden turistler için eşsiz gece manzarası sunan Voltana LED armatür turizm merkezlerinde de önemli tercih nedeni oluyor. Elvas şehrinde yerel yönetimlerin yakın zamanda Elvas Genelgesinin bir bölümünü yenilemesi ile kullanılmaya başlanan Voltana LED armatürler, şehrin ana giriş yollardan birinin bir bölümü yenilenmesinden kullanılıyor. Dim sistemi ile donatılmış olan ve gece boyunca insanların az olduğu zamanlarda enerji tüketimini 78W’a kadar indiren Voltana LED armatürler, şehrin enerji maliyetlerini de yüzde 73 oranında azaltıyor ve güvenlik ve konforu arttırmak adına önemli ölçüde ışık kalitesini geliştiriyor.
 




 
Schréder Grubu Hakkında

Dünya geneline yayılmış 40'tan fazla şirketi bünyesinde barındıran Schréder, müşterilerine; aydınlatma, akıllı kontrol sistemleri, şehir mobilyaları, finansman, güvenlik ve daha pek çok alanda tasarımdan, satış sonrası hizmetlerine kadar eksiksiz çözümler sunuyor.
 
Schréder’in “Park ve Bahçeler”, “Yol”, “Tünel”, “Dekoratif Aydınlatma”, “Spor”, “Ulaşım”, “Endüstri” ve “Kampüs” olmak üzere sekiz segmentteki güçlü varlığı, son kullanıcıların, yaşam kalitelerini sağlık ve güvenlik bakımından en sürdürülebilir biçimde arttıran kapsamlı çözümler sunabilmesi anlamında katma değer yaratabilmesini sağlıyor.
 
1993 yılından itibaren Türkiye’de, aydınlatma tasarımı ve çözümleri alanında adını gerçekleştirdiği Karadeniz Sahilyolu Tünelleri, Arkun Tüneli, İzmir-Aydın ve muhtelif otoyolların aydınlatma tasarımı ve uygulamaları ve İstanbul İstinye Park Alışveriş Merkezi’nin tüm dış aydınlatması projeleriyle duyuran Schréder, Belçika’da kurulduğu 1927 tarihinden itibaren dünyanın dört bir tarafında proje ve uygulama anlamında gerçekleştirdiği aydınlatma çözümleri ile tanınıyor. Güvenli, sürdürülebilir ve yönetilebilir aydınlatma tasarımı ve mühendisliği anlayışını tüm çalışmalarında temel dayanak noktası olarak belirleyen Schréder Mekke’de Kâbe’yi, Roma’da Colesseum’u, Paris’te Champs Elysees’teki Zafer Takı'nı aydınlatmak için tasarladığı ve uyguladığı projeleri yanında dünyada yüzlerce kentin, otoyolun ve tünelin aydınlatmasını gerçekleştiren marka olarak biliniyor.


 
Kaynak:

Ahmet Gökhan Seyrek Ahmet Gökhan Seyrek Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır