elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Schneider Electric, ecoDrone’lar İle Tohum Toplarını Doğa ile Buluşturuyor

Sürdürülebilirlik alanında küresel bir lider olan Schneider Electric, Türkiye’de doğal alanların güçlendirilmesi ve sürdürülebilir bir gelecek yaratılması için ecording iş birliği ile Tohum Hareketi’ni başlattı.



A- A+
03.09.2023 tarihli yazı 7303 kez okunmuştur.
Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümüne liderlik eden Schneider Electric, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde başlattığı tohum topu projesiyle ormanlaştırma çalışmalarını destekliyor. ecording iş birliğiyle yürütülen proje kapsamında Schneider Electric, ücretsiz olarak her bir kayıt yaptıran kişi için bir tohum topunu Muğla bölgesinde doğa ile buluşturuyor. ecoDrone’lar aracılığıyla gerçekleştirilen bu çalışmada, tohum toplarını kırsal bölgelerde yaşayan ve iklim krizinin etkileri ile sosyal ve ekonomik zorluklar yaşayan kadınlar hazırlıyor ve böylece sürdürülebilir bir gelir kaynağı elde ediyor.



 
Tohum Hareketi’ne kayıt olarak yapılan ücretsiz başvurularla her bir katılımcı için bir tohum topunu doğayla buluşturan Schneider Electric, Türkiye’ye 125.000 ağaç kazandırmayı hedefliyor.


Schneider Electric’in tohum hareketine katılmak için kampanya linki aracılığıyla başvuru yapmak yeterli. Link üzerinden yönlendirmelerle katılımcılar diledikleri tohum türünü seçiyor ve hiçbir ücret ödemeden tohum toplarının doğa ile buluşmasına destek oluyor. Ayrıca bu tohumların doğadaki yolculuklarını online olarak takip etme fırsatı da yakalıyor.

 
Proje kapsamında kırsal bölgelerde yaşayan kadınlar için de gelir kaynağı yaratılıyor.


Schneider Electric ve ecording iş birliğinde gerçekleştirilen proje, Türkiye’de küresel iklim değişiminin çevresel, ekonomik ve sosyal etkileri ile mücadele için gerekli çözümleri sunarken, toplumsal bilinç ve farkındalığa da hizmet ediyor.

Schneider Electric’in Tohum Hareketi’ne katılmak ve sürdürülebilir yaşamı desteklemek için: https://go.schneider-electric.com/TR_202306_World-Environment-Day_EA-LP.html



 
Kaynak:


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.