elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Güneş Enerjisi ile Çalışan İnform UPS ile Şirketler Enerji Tasarrufu Sağlıyor

Şirketler, günümüzün en büyük sorunlarından enerji kıtlığının üstesinden gelmek ve karbon sıfır hedefleri için yenilenebilir enerjiye yönelik yatırımlarını artırıyor. 40 yılı aşkın tecrübesiyle güç elektroniği alanında çığır açmaya devam eden İnform, yüklerin ihtiyaç duyduğu enerjiyi güneşten sağlayarak sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlayan Estia Hybrid UPS ile bir UPS’den çok daha fazlasını sunuyor ve şirketlerin yenilenebilir enerji ile çalışmalarının kesintisiz devam etmesini sağlıyor.



A- A+
15.09.2023 tarihli yazı 1442 kez okunmuştur.
Dünya çapındaki elektrik arzının yaklaşık yüzde 30'u hidroelektrik, güneş ve rüzgar dahil olmak üzere yenilenebilir kaynaklardan sağlanıyor. Günümüzün en büyük sorunlarından enerji kıtlığının üstesinden gelmek ve karbon sıfır hedeflerini tutturmak isteyen şirketler de iş süreçlerinde yenilenebilir enerjiye geçişin yollarını arıyor. Geliştirdiği ürünlerle Türkiye UPS sektöründe yeniliklere her zaman öncülük eden İnform’un mühendisleri tarafından tasarlanan ve Türkiye’de üretilen Estia Hybrid UPS, on-grid inverter çalışma modu ile yüklerin ihtiyaç duyduğu enerjiyi güneşten sağlıyor, güneş enerjisinin yetmediği noktada ise şebekeden karşılıyor.

Bir UPS’in sahip olduğu tüm çalışma modlarının yanı sıra ayrıca on-grid, hybrit ve off-grid çalışma modlarına sahip olması ile fark yaratan Estia Hybrid UPS, yükün düşük olması durumunda solar panellerden üretilen enerjiyi şebekeye aktarıyor. Şebekenin kesilmesi veya arızalanması durumunda da ihtiyaç duyulan enerji Estia Hybrid’in içindeki akü grubundan sağlanıyor. Estia Hybrid UPS, yeni nesil teknolojisi sayesinde işletmelerin karbon ayak izini küçültüyor ve böylece çevresel etkileri de en aza indiriyor.
 

 
► İlginizi Çekebilir: Veri Merkezi Çözümleri


Şirketler İçin Çevre Dostu Bir Yaklaşım Getiriyor


İş yerlerinde elde edilen yenilenebilir enerjiyi artırmayı amaçlayan birçok işletme için ideal bir çözüm olan Estia Hybrid UPS, enerji tasarrufu sağlarken aynı zamanda çevre dostu bir yaklaşımı da beraberinde getiriyor. 3 Faz giriş – 3 Faz çıkıştan oluşan Estia Hybrid UPS, geniş haberleşme seçeneğini frekans ve gerilim aralığıyla buluşturmanın ötesinde güçlü ve kompakt tasarımıyla da beğeni topluyor. Yüksek güç faktörü ve akıllı akü yönetimi ile optimum seviyede kullanılan akülerini 3-kademeli şarj tasarımıyla da birleştiren Estia, sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlıyor. İşlevsel genişletilmiş kontrol özelliğiyle tasarlanmış LCD paneliyle kullanıcısına kullanım kolaylığı sağlayan Estia, tüm işletmeler için kullanıcı dostu bir çözüm sağlıyor. Kesintisiz ve temiz enerji ihtiyacında, Türkiye'nin ve dünyanın en büyük ve en güvenilir çözüm ortağı olmayı ve bu alanda kaliteden ödün vermeden ilerlemeyi kendine ilke edinen İnform, Ar-Ge Merkezi’nin hayata geçirdiği yerli üretim ürünleri ile enerji verimliliği yüksek ve sürdürülebilir çözümler sunuyor.




Kaynaklar:
 


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.