elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Xometry, Solidworks Eklentisini Kullanıma Sundu

Dünyanın lider talebe özel üretim platformu Xometry, tasarım sürecini daha verimli hale getirmek amacıyla Solidworks için yeni bir eklentiyi kullanıma sundu. Detaylar içeriğin devamında...



A- A+
10.01.2024 tarihli yazı 1994 kez okunmuştur.
Bu yenilikçi eklenti, kullanıcıların doğrudan Solidworks CAD yazılımı içinde anlık fiyat teklifleri, teslim süreleri ve DFM geri bildirimi alabilmesini sağlıyor. Tasarım aşamasında, gelişmiş makine öğrenimi algoritmalarıyla desteklenen Xometry Anlık Fiyat Motoru sayesinde, farklı parametrelerin etkilerini aynı anda görmek ve değerlendirmek mümkün oluyor.
 

Tasarım Optimizasyonunu Hızlandırın ve Maliyetleri Kontrol Edin


Xometry'nin Solidworks eklentisi, tasarım optimizasyon sürecini hızlandırarak üretim için tasarım (DfM) geri bildirimlerini doğrudan CAD ortamında görselleştiriyor. Bu özellik, tasarım özelliklerini gerçek zamanlı olarak iyileştirme olanağı tanıyor ve böylece tasarım sürecinin kalitesini ve verimliliğini artırıyor.

Eklenti, 6 farklı 3D Baskı teknolojisi, CNC İşleme, Sac Metal Şekillendirme, Lazer Kesim, Enjeksiyon Kalıplama ve Basınçlı Döküm gibi çeşitli üretim teknolojilerinde doğrudan sipariş verme imkanı da sunarak kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Onlarca malzeme ve yüzey seçeneği arasından seçim yapabilen kullanıcılar, bu parametrelerin maliyet üzerindeki etkisini anında görebilir ve siparişlerini hızlıca oluşturabilirler.

Eklenti ücretsiz olarak kullanıma sunulmakta olup, İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Danca, Portekizce ve Türkçe gibi birçok dilde kullanılabilir. Bu çok dilli özellik, uluslararası ekiplerle çalışırken tasarım deneyimini daha erişilebilir ve kapsayıcı hale getirmeyi amaçlamaktadır.


Eklentiyi indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.





Xometry (NASDAQ: XMTR), büyük fikirleri olan insanları bu fikirleri hayata geçirebilecek uygun üreticilerle buluşturarak bugünün ve yarının endüstrilerine güç katıyor. Avrupa ve Türkiye'de 2.500'den fazla, dünya genelinde ise 10.000'den fazla yetkin küresel imalat ağı sayesinde, prototiplemeden seri üretime tüm projelerinizi ISO9001 güvencesiyle hızla hayata geçiriyor. Tescilli teknolojisi Anlık Fiyat Motoru ile projelerinize anında online teklifler, hızlı teslimat süreleri sunarken uzman teknik ekibi ile tüm süreci kusursuz bir şekilde yönetir ve parçalarınızı zamanında eksiksiz teslim eder.
 


CNC işleme, 3D baskı, Sac metal şekillendirme, Enjeksiyon kalıplama, Basınçlı döküm ve Silikon kalıplama teknolojilerinde, 70'ten fazla malzeme seçeneği ve 40'tan fazla ardıl işlem opsiyonuna ulaşmak için üretiminizde Xometry’i deneyin.


SOLIDWORKS için Xometry Eklentisi





Kaynak:

 

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar