elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Aydınlatma Tasarımında Projendirme

Her projeyi uluslararası kriterlerde değerlendiren ve aynı özenle çalışan EAE Aydınlatma'nın proje ekibi, müşterilerine yakın ve tam destek sunmaktadır. EAE Aydınlatma, bünyesinde bulundurduğu teknik projelendirme uzmanları ile kendi ışık tekniğini, gelişmiş aydınlatma sistemlerinin ve kontrol olanaklarının bir arada, güvenilir ve en doğru biçimde sunumunu yapmaktadır.



A- A+
15.12.2016 tarihli yazı 9045 kez okunmuştur.
EAE Aydınlatma, endüstriyel ve mimari alanlarda müşteri taleplerini günümüzün getirdiği aydınlatma yeniliklere uygun, verimli ve teknolojik aydınlatma armatürleri kullanarak projelendirir. Müşterilerinin beklentileri projelendirilirken, dünya standartlarında kabul görmüş Dialux ve Dialux EVO aydınlatma yazılımları ile 3 boyutlu modellemeler oluşturarak aydınlatma hesabı yapılır. Aydınlatma seviyeleri, görsel ve sayısal değerler Autocad programı ile aydınlatma planı oluşturulur.
 


 

Proje Yönetimi


Büyük ve karmaşık yapılarda aydınlatma proje planı oluşturmaktan ziyade, şantiye aşamasında aydınlatma uygulamasının, oluşturan aydınlatma yerleşim planına tam uyumu için proje ekibimiz projenin yönetimine de destek vermektedir.


 

Projelendirmenin Faydaları


İş gücü, araç-gereç, para ve bilgiyi etkili biçimde kullanmak,
► Uygun maliyette, zamanda ve istenilen düzeydeki performans ve kalitede müşteri memnuniyetini sağlamak,
► Şirket hedeflerine en kısa zamanda ulaşılmasına yardımcı olmak,
► Değişen dünya teknolojisinde ekonomik ve teknik sınırlamalara karşı aydınlatma faaliyetinde işletmeyi koruma konusunda yardımcı olmak.
 
 

Başarılı Projelendirme

 
Başarılı yönetilen bir proje, gereksinim duyulan kriterlerde, taahhüt edilen fonksiyonları yerine getiren ve planlanan bütçe dahilinde (veya daha az harcamayla) gerçekleştirilebilendir.



 

Proje Aşamaları


Analiz: Ne yapılacağının belirlenmesi,

Tasarım: Nasıl yapılacağının belirlenmesi ve yapılacak yapının göz önünde bulundurulması,

Planlama: Ne zaman, ne kadar maliyet ile yapılacağının belirlenmesi,

Uygulama: Hedefe ulaşmak için planların en doğru şekilde hayata geçirilmesi.


Yazılar ve eleştiriler için aydinlatma@eae.com.tr adresine mail atabilirsiniz.



Kaynak:


GÜNÜN FİRMASI