elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Schneider Electric, Akıllı Pompa Sistemlerini Genişletiyor

Schneider Electric, akıllı ve geleceğe hazır pompa sistemlerinin tasarımını kolaylaştırmak için pompa otomasyon önerilerini genişletiyor. Yeni pompa otomasyon ürünleri, kullanıcıların pompa sistemlerinin performansını optimum hale getirmelerine yardımcı olacak.



A- A+
02.04.2016 tarihli yazı 8823 kez okunmuştur.
Enerji yönetimi ve otomasyonda global bir uzman olan Schneider Electric, otomasyon portföyüne yeni AltivarTM, ModiconTM ve MagelisTM akıllı ürünleri ekledi. Böylece endüstri, altyapı ve binalar dâhil geniş bir uygulama yelpazesi için pompa sistemlerine özel yeni işlevleri kullanılabilir hale getirdi.

Schneider Electric’in MachineStruxureTM markalı otomasyon çözümleriyle birleştirilen bu yeni cihazlar, müşterilere esnek, bağlantılı ve verimli pompa sistemleri oluşturma ve bunları yönetmelerinde yardımcı olacak.

Su, atık su, binalar, petrol ve gaz, yiyecek ve içecek dahil geniş bir uygulama yelpazesine uygun olan Schneider Electric’in akıllı pompa kontrol çözümleri ile ilgili konuşan Schneider Electric Global Pompalama Uygulamaları Lideri Eric Vatonne ”Schneider Electric'in sağladığı akıllı pompalama çözümleriyle müşterilerimiz, gelişmiş teknoloji, daha fazla sistem performansı ve optimum maliyetten faydalanabilecekler. Schneider Electric uzmanlığı böylece müşterilerimize rekabette avantaj ve ticari sürdürülebilirlik elde etmelerine yardımcı olacak.” dedi.

Daha kolay özelleştirme için daha fazla esneklik

Donanım ve yazılım gibi Schneider Electric’in endüstriye özel bilgi birikiminin tamamı ve hizmetlerini içeren MachineStruxure çözümleri, özel tasarım pompa sistemlerinin daha hızlı ve daha kolay oluşturulmasını sağlıyor. Schneider Electric’in ürünleri arasında yer alan Altivar™ Process ATV600 gibi akıllı ürünler ve Modicon M221, M241, M251, M171/M172 mantıksal denetleyicileri ve Magelis SCU HMI denetleyicileri temel alan çözümler, dahili pompalama işlevleriyle özelleştirmeyi kolaylaştırıyor.

 


Yeni pompa otomasyon ürünleri, tasarım ve mühendisliğin yanı sıra Schneider Electric tarafından sağlanan yerinde bakım hizmetleri de dahil olmak üzere, bir pompa sisteminin kullanım döngüsü boyunca uzman desteği, müşterilerin pompalama sisteminin performansını optimum hale getirmesine ve kurumsal verimliliği artırmasına olanak tanıyor.

Daha yüksek sistem performansı için daha fazla verimlilik

MachineStruxure’in içerdiği önceden geliştirilmiş, test edilmiş, onaylanmış ve belgelenmiş mimarileri (TVDA'lar), orijinal ekipman üreticilerinin pompa sistemlerini daha kolay ve daha hızlı tasarlamasına yardımcı oluyor. Kullanıma hazır Uygulama İşlev Blokları ise, pompa aşamalandırma, aşama kaldırma ve boşluk korumanın yanı sıra, yardımcı pompalar ve benzeri pompalamaya özel işlevlerin kolaylıkla devreye alınmasını sağlıyor. Kapsamlı yazılım kitaplıkları sayesinde MachineStruxure çözümünü temel alan pompa sistemleri ayrıca, enerji tüketimini azaltan ve çalışma maliyetini optimum hale getiren enerji verimliliği çözümleri içeriyor.

Çalışmalara yönelik eksiksiz bir resim için daha fazla bağlanabilirlik

Akıllı ve bağlantılı bu yeni ürünler, sistem performansıyla ilgili kapsamlı veriler elde etmek için pompa sistemi üzerinden gerçek zamanlı bilgi toplamaya ve bu bilgileri yönetmeye yardımcı oluyor. Dahili web sunucusu, son kullanıcıların akıllı telefonlar veya dizüstü bilgisayarlar gibi İnternet bağlantılı cihazlar aracılığıyla verileri, istedikleri zaman ve istedikleri yerden ve uzaktan görüntüleme ve analiz etmelerine olanak sağlıyor. Güncellenen portföy pompa sistemlerinin bina ve üretim yönetim sistemleri gibi mevcut altyapıyla entegrasyonunu da kolaylaştırmasının yanı sıra, kaynakların bölüştürülmesine ve sistem performansının optimum hale getirilmesine de olanak tanıyor.


Schneider Electric hakkında

Enerji yönetimi ve otomasyon alanında global uzman olan Schneider Electric, 100’den fazla ülkede 170.000 çalışanıyla enerjinin güvenli, güvenilir, verimli, üretken ve çevreci bir şekilde yönetilmesini sağlamaktadır. Bu amaçla, en basit anahtar prizden en karmaşık otomasyon sistemlerine kadar çözüm ve yazılım hizmetleri sunan şirket, müşterileri için enerjiyi daha verimli kullanma yöntemleri geliştirmektedir. 2014 yılında 25 milyar Euro tutarında gelir elde eden Schneider Electric, geliştirdiği teknolojilerle endüstrilere yön vermekte, şehirleri akıllı hale dönüştürerek bireylerin ve kurumların hayatına değer katmaktadır. Schneider Electric’te buna ‘Life is on’ denir. 

Kaynak: