elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Schneider Electric ADH Fabrikası Denetlemeden Rekor Puanla Çıktı

Schneider Electric’in elektrik dağıtım transformatörleri üreten Kocaeli Çayırova’daki ADH fabrikası, yapılan uluslararası denetlemeden rekor puanla geçti. Yapılan denetleme sonucunda Schneider Electric ADH Fabrikası, denetleme ekibi tarafından, "en iyi transformatör üretiminin yapıldığı tesis" ve "çalışılacak en iyi yer" seçildi.



A- A+
24.03.2016 tarihli yazı 10037 kez okunmuştur.
Enerji yönetimi alanında global bir uzman olan Schneider Electric, Schneider Üretim Sistemi (SPS) ile şirketin üretkenlik ve kalitenin geliştirilmesi ve değer akışının genişletilmesi için bünyesindeki şirketleri dünya çapında denetlemeye tbi tutuyor. Denetleme kapsamında kuruluşlar, 3 ana kategori altında temel olarak 40 kriter ile sınanıyor ve bu doğrultuda sürekli geliştirme hedefleniyor.
 
Bu doğrultuda, Schneider Electric bünyesinde Kocaeli, Çayırova’da bulunan ADH fabrikası Şubat ayında, uluslararası deneyime sahip 10 kişilik SPS Denetleme grubu tarafından üretim ve satış alanlarında denetlemeye tutuldu. ADH Fabrikası üretim üzerine odaklanan Core denetlemesinden bir önceki yıla göre yüzde 25, satış organizasyonuna odaklanan FE denetlemesinden ise yüzde 9.7 artan puanlarla geçmeyi başardı.



Denetimde, tüm denetim sorularına verilen puanlarda, önceki denetime göre yaşanan artış göz önüne alındığında, ADH denetleme puanlarındaki artış çok önemli gelişim ve başarı göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Üretim ve satış alanlarında yapılan denetimin yanı sıra, Schneider Electric ADH Fabrikası, denetleme ekibi tarafından "en iyi transformatör üretiminin yapıldığı tesis" ve "çalışılacak en iyi yer" olarak değerlendirildi. Öte yandan Front End olarak adlandırılan satış organizasyonu denetiminde ise "Teklif Süreci ve Performansı" ile "Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreci" başlıklarında en üst seviyeyi temsil eden "uzman" puanları ile değerlendirilen ADH Fabrikası, Front End genel puanlamasında dünyadaki tüm iş birimlerindeki Schneider Electric ünitelerinde son 3 yılda ki en iyi 2. Puanı aldı.

 

 

Schneider Electric hakkında

Enerji yönetimi ve otomasyon alanında global uzman olan Schneider Electric, 100’den fazla ülkede 170.000 çalışanıyla enerjinin güvenli, güvenilir, verimli, üretken ve çevreci bir şekilde yönetilmesini sağlamaktadır. Bu amaçla, en basit anahtar prizden en karmaşık otomasyon sistemlerine kadar çözüm ve yazılım hizmetleri sunan şirket, müşterileri için enerjiyi daha verimli kullanma yöntemleri geliştirmektedir. 2014 yılında 25 milyar Euro tutarında gelir elde eden Schneider Electric, geliştirdiği teknolojilerle endüstrilere yön vermekte, şehirleri akıllı hale dönüştürerek bireylerin ve kurumların hayatına değer katmaktadır. Schneider Electric’te buna ‘Life is on’ denir.

Kaynak



GÜNÜN FİRMASI