elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Schneider Electric’ten Kontrol Panoları için Estetik Yenilik

Schneider Electric, yeni Harmony Yassı Montaj aparatı ile kontrol pano ve makine estetiğini geliştiriyor. Harmony kumanda butonlarıyla uyumlu olan bu aksesuarlar, kontrol panolarının hızlı ve uygun maliyetli bir şekilde geliştirilmesine olanak sağlıyor.



A- A+
22.03.2016 tarihli yazı 8579 kez okunmuştur.
Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman Schneider Electric, Harmony XB4, XB5 ve XB7 serisi kumanda butonları için yeni yassı montaj aparatını tanıttı. Kontrol pano stilini veya makine tasarımını iyileştirmek için geliştirilen yeni aksesuarlar, yaylı, seçici butonlar ve pilot lambalarının görünümünü değiştirmeye yardımcı oluyor. Harmony yassı montaj seti, ambalajlama, yiyecek ve içecek, metal işleme, metal taşıma ve tekstil makineleri dâhil çok çeşitli uygulamalara üst düzeyde uyum sağlıyor.


Gelişmiş İşlevsellik


Harmony yassı montaj aparatı, plastik ve metal butonlar için eksiksiz bir yassı montaj avantajı sunuyor. Etiketlerin kolay entegrasyonu için eklenebilen etiket tutuculu parça, buton kontrol işlevlerinin görünürlüğünü geliştirmeye yardımcı oluyor. Böylece yeni aksesuarlarla birlikte kontrol panelinin tasarımı daha temiz ve daha işlevsel bir estetiğe kavuşuyor.

 

Kolay ve uygun maliyetli yenileme


30,5 mm ölçüsünde hazırlanan deliğe kolaylıkla ve hızlı bir şekilde takılabilen ve 22 mm butonlarla uyumlu olan Harmony yassı montaj aparatı, bir pano revizyonu sırasında gereken süreyi en aza indiriyor. Kontrol cihazları ve makinenin çalışma modları değişmediği için yenilemenin maliyeti de azalıyor.
 

Schneider Electric hakkında


Enerji yönetimi ve otomasyon alanında global uzman olan Schneider Electric, 100’den fazla ülkede 170.000 çalışanıyla enerjinin güvenli, güvenilir, verimli, üretken ve çevreci bir şekilde yönetilmesini sağlamaktadır. Bu amaçla, en basit anahtar prizden en karmaşık otomasyon sistemlerine kadar çözüm ve yazılım hizmetleri sunan şirket, müşterileri için enerjiyi daha verimli kullanma yöntemleri geliştirmektedir. 2014 yılında 25 milyar Euro tutarında gelir elde eden Schneider Electric, geliştirdiği teknolojilerle endüstrilere yön vermekte, şehirleri akıllı hale dönüştürerek bireylerin ve kurumların hayatına değer katmaktadır. Schneider Electric’te buna ‘Life is on’ denir.

Kaynak

Schneider Electric

GÜNÜN FİRMASI