elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Mekanlarda Sadeliğin Göz Alıcı Gösterisi |
VİKO’dan Trenda Metal Serisi

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider firması VİKO, Trenda Metal serisinin yalın tasarımı ve minimal formu ile mekanlara ayrıcalık ve konfor katıyor. Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Trenda Metal ile bir kez daha beklentilerin üzerine çıkıyor. Trenda Metal; Krom, Inox, Gold ve Antik olmak üzere 4 farklı renkte metal çerçeve seçeneği sunuyor.



A- A+
19.11.2014 tarihli yazı 8265 kez okunmuştur.
Beklentilerini her zaman en yukarıda tutanlar istediklerini er geç alırlar. Aynen Trenda Metal serisinde olduğu gibi. Mükemmelliği detaylara taşıyan Trenda Metal, kusursuz ve göz alıcı tasarımıyla bulunduğu her ortamda göze ilk çarpan olma konusunda oldukça iddialı.

Hepsi göz alıcı 4 farklı metal çerçeve güzellikleriyle, ayrı bir çerçeveden bakmaya ne dersiniz? Trenda Metal serisinde Gold, Krom, Inox ve Antik olmak üzere 4 farklı metal çerçeve seçeneği yer alıyor. Trenda Metal her yönüyle dekorasyon tercihlerini farklılaştırmak isteyenleri daha ilk bakışta ikna edecek oldukça özel bir seri.

Metal yüzeyin parlaklığı ve Trenda’nın şık çizgilerini bir araya getiren Trenda Metal; ayrıca Gümüş, Beyaz, Saten, Bronz, Antrasit, Füme ve Siyah kapak alternatifleriyle isteğe göre de tamamlanabiliyor. Tekli, ikili, üçlü, dörtlü ve ikili sıva altı çerçevelerle anahtar ve priz tercihlerinde ince zevklere seslenen Trenda Metal, zarif duruşuyla ön plana çıkıyor.

 

►Trenda Gold | Düşlediğinizden Çok Daha Fazlası

Bu kış hiç de sönük geçmeyecek. Trenda Metal Gold çerçeveyle hayatınızın en parlak kışına hazır olun. Yalnız dikkat edin, arkadaş toplantılarında Trenda Metal sizden çok daha ön planda olabilir.

 



Şekil 2: VİKO Trenda Metal Gold

 

►Trenda Krom | Şıklık Algısına Çok Özel Bir Yorum

Eğer dokunduğunuz her şey size çok sıradan geliyorsa, Trenda Metal'in Krom çerçevesine daha yakından bakın. Dekorasyon trendlerini tamamlayan Trenda Metal Krom ile evinizdeki tüm elektrik anahtar ve prizlerini yeni sezona hazırlayabilirsiniz.




Şekil 3: VİKO Trenda Metal Krom

 

 

►Trenda Antik | Dün, Bugün, Yarın

Bazı şeylerin modası hiç bitmez. Trenda Metal serisinde yer alan Antik çerçeve işte böyle bir felsefeyle tasarlandı. Geçmişe dair anıların modern ve şık bir yeniden yorumu olan Trenda Metal Antik, yıllar geçse de her zaman popülerliğini koruyacak.



Şekil 4: VİKO Trenda Antik

 

►Trenda INOX | Her Şey Bütünlük Ve Uyum İçinde

INOX uzun zamandır dekorasyonların önemli bir parçası olarak baktığımız hemen her yerde karşımıza çıkıyor. Trenda Metal Inox elektrik anahtar ve priz çerçevesiyle evinizdeki diğer INOX malzemeli ürünleri tamamlamanın şimdi tam zamanı.
 


Şekil 5: VİKO Trenda Metal INOX


 

►Trenda Metal ile Çocuklar Güvende 

VİKO, ürünlerinde güvenliğe büyük önem veriyor. Bu nedenle Trenda Metal’de tüm prizler “çocuk korumalı” olarak üretiliyor. Böylece keşfetmeyi seven çocukların bile, priz deliklerine sivri cisimler sokması engellenip, en üst seviye güvenlik sağlanıyor.
 

 

►Elektronik Ürünlere Trenda Metal Dokunuşu

Akım korumalı Pro Dimmer serisi, nötrlü-nötrsüz hareket sensörleri (5m-8m), termostatlar (Analog - Programlanabilir Dijital), jaluzi kumanda anahtarlarını da içeren elektronik ürünlerle Trenda Metal, sürdürülebilir bir gelecek için güvenlik, konfor ve enerji tasarrufu beklentilerine de komple çözüm sunuyor.



Kaynak:


 
Gizem Yağmur Kılıç Gizem Yağmur Kılıç Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır