elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Hager, “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde Sürdürülebilir Çözümlerini Sergiledi

Konut sakinleri için ekstra konfor, enerji verimliliği ve güvenlik sunan Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde gerçekleşen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Gayrimenkul sektörünün büyük buluşması olarak nitelendirilen zirvede Hager, yapılarda elektrikli araç şarj istasyonlarına yönelik çözümlerini sergiledi.



A- A+
07.10.2023 tarihli yazı 2485 kez okunmuştur.
Akıllı evler, bina otomasyonu, güvenlik ve kablo sistemleri ile enerji yönetim ve dağıtım sistemlerine öncülük eden Hager, Yıldız Teknik Üniversitesi & Odaklı Grup iş birliğiyle ve “Sürdürülebilir Dönüşüm” ana temasıyla düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”nde ziyaretçilerini ağırladı. En yeni tasarımlarını sektör profesyonelleri ile buluşturan Hager, binalara şarj istasyonlarının entegrasyonu ve yönetimine dair çözümleriyle yoğun ilgi gördü.
 

Yapıların sürdürülebilirliği ve geleceğe yönelik planlamalar öne çıktı


Sektör ve iş ortaklarıyla bir araya geldikleri etkinlikleri önemsediklerini belirten Hager Group Türkiye Genel Müdürü İlker İşgör, zirveyle ilgili açıklamalarında "Hager olarak “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”nde inşaat sektörünün güncel durumu ve geleceği üzerine kapsamlı tartışmalara tanık olduk. Zirvenin ana gündeminde, yeni yapıların sürdürülebilirliği ve geleceğe yönelik planlamaları öne çıktı. Özellikle enerji verimliliği ve yeşil bina konseptleri konularına yoğun bir ilgi vardı. Elektrikli araçlar için sunduğumuz bina yapılarına entegre edilen şarj istasyonları ve bu istasyonların yönetimi konuları, ziyaretçilerin en çok ilgisini çeken noktalar arasında yer aldı. Gördüğümüz ilgiden dolayı çok mutluyuz. Hager olarak sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Kendini yük dağılımına göre otomatik ayarlıyor


Hager'in 10 yılı aşkın deneyime sahip olduğu araç şarj istasyonları, sadece donanımla değil, uygulama altyapısıyla da öne çıkıyor. Zarif tasarımı ile temel protokollere uyum ve donamının yanı sıra mevzuatları da kapsayan bir sisteme sahip olan Hager araç sarj istasyonları, RFID kartları ile sorunsuz bir kullanım sağlıyor. Ayrıca operatörler tarafından takip edilebilen istasyonlar, yerel sistem sayesinde ölçüm yapılarak yük dağılımını da görmeye fırsat sunuyor. Bu sayede tükettiği enerjiye bağlı olarak kendini yük dağılımına göre otomatik olarak ayarlayabiliyor.



►İlginizi Çekebilir: Yeni Akıllı İletişim Kuran Şarj İstasyonları
 

Hager Group Hakkında:


1955 yılından bu yana Akıllı Evler, Bina Otomasyonu, Güvenlik Sistemleri ve Bina Kablo Aksesuarları ile enerji yönetim ve dağıtım sistemlerine öncülük eden Hager Group, enerji dağıtım sektörünün lider şirketlerinden biridir. Bağımsız bir aile şirketi olan ve Almanya'da kurulan Hager Group, endüstrinin inovasyon liderlerinden biri olup, 12.000 çalışana ve 2.6 milyar Euro yıllık ciroya sahiptir. Ürünleri ve sistemleri dünya üzerinde 22 farklı noktada üretilmekte ve yine dünya üzerinde 136'dan fazla ülkede Hager markasına güvenen müşterilere iletilmektedir. Hager’in çözüm ve servis çeşitliliği, enerji dağıtımından kablo yönetimine, güvenlik sistemlerinden bina otomasyonuna kadar uzanmaktadır. Müşteriler ve alanında son derece uzman mühendisler ile sürekli fikir alışverişinde bulunarak proje çözümleri üretilmesi, Hager’in en temel çalışma prensibidir. Enerji verimliliği sağlayarak doğanın korunması ve uygun maliyette en kaliteli projelerin üretilmesi ise Hager’in en önemli amacıdır.

Kaynak:




      

GÜNÜN FİRMASI