elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Webinar |
PTFIX Push in Bağlantılı Dağıtım Blokları- Phoenix Contact

ElektrikPort'un sektörü yakından takip etmemizi sağlayan Webinar serisinin yeni konuğu Phoenix Contact firmasından Sn. Sevgi Başak Gürsoy, 25 Ağustos Cuma günü Saat 11.00 - 12.00 arasında canlı yayında takipçilerimiz ile www.elektrikport.tv adresinde buluşacak. Konu: PTFIX Push in Bağlantılı Dağıtım Blokları. Detaylar haberimizde.



A- A+
24.08.2017 tarihli yazı 7536 kez okunmuştur.
Canlı Yayın: elektrikport.tv




Sektörel Eğitim Projesi: Webinar
 
 
"Türkiye'nin En Büyük Mühendislik Portalı" ElektrikPort, Webinar serileri ile sektöre heyecan verici bir yenilik getirmiştir.

Düzenlenen seminerler ile konusunda uzmanlığı kanıtlanmış, sektöre yön veren firmaların yönetici ve mühendislerini ofisimizde misafir ederek, canlı yayın aracılığı ile siz değerli ziyaretçilerimiz ile buluşturuyoruz. Kayıt gerektirmeden "Ücretsiz" olarak 25  Ağustos 2017 Cuma | Saat 11.00'de elektrikport.tv'ye davetlisiniz. 

Sıradaki canlı yayın konuğumuz, Phoenix Contact firmasından, "Endüstriyel Komponentler konusu üzerine birçok seminer ve eğitim programlarına katılan ve konusunda uzman olan, Endüstriyel Komponentler Ürün Grubu Yönetmeni Sn. Sevgi Başak Gürsoy olacak ve ElektrikPort takipçileri ile buluşacaktır. 

PHOENIX CONTACT:


"PTFIX

Push in Bağlantılı Dağıtım Blokları"



Canlı Yayın: elektrikport.tv


25 Ağustos 2017 Cuma | Saat 11.00 - 12.00

PTFIXTR Hashtag'ini kullanarak twitter üzerinden sorularınızı canlı yayın öncesinde ve yayın sırasında Endüstriyel Komponentler Ürün Grubu Yönetmeni Sn. Sevgi Başak Gürsoy'a iletebilirsiniz.
 

Webinar sırasında sorulacak soruya #PTFIXTR hashtag'i ile doğru yanıtı veren ilk 3 kişiye aşağıdaki hediyeler verilecektir.




Phoenix Contact Geçmiş Seminerlerini Aşağıdaki Linklerden İzleyebilirsiniz


 

 

 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.