elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Teknolojinin İnce Yüzü |
Printoo

Napolyon günümüzde yaşayan bir Elektrik-Elektronik mühendisi olsaydı, muhtemelen söyleyeceği şey Arduino, Arduino, Arduino olurdu. Para kadar ince Printoo'muzu merak ediyorsanız, açıklayıcı bir yazı sizi bekliyor.



A- A+
09.05.2014 tarihli yazı 9013 kez okunmuştur.
Printoo, kağıt inceliğinde bir devre kartı ve modüler bir  platformdur. Printoo,  yapımcılara klasik bir Arduino özelliği olan açık kaynak kodu özelliğinin yanında, hafiflik, esneklik ve istediğiniz her şeye uyum sağlayabilecek modüler Arduino platformu özelliği sağlıyor.
 
Printoo’yu son derece özel kılan şey şu ki, daha önce normal kullanıcılar için mevcut olmayan baskı elektronik modül devre modeli ne sahip olması! Printoo yeni nesil bir devre kartı olmanın ötesinde, elektronik yapının yeni nesil yapı taşlarından biri. Sadece biraz daha yumuşak ve esnek!
 

 

 

Esneklikten Gerçekliğe

Printoo görüntü itibari ile fazlaca küçük olsa da barındırdığı potansiyel kocaman! Kağıt inceliğinde ki devre kartınız ile 3D yazıcı ürünlerinizi, hafiflik ve son derece esneklik konforuyla hayata geçiriyor, hem de ürününüzün şekli ne olursa olsun! Yapmanız gereken internet ve Bluetooth bağlantısı, giriş, çıkış, motorizasyon, ışık ve hareket algılayıcıları, hatta solar ürünlerinizi eklemek. Ardından istediğiniz her türlü şeklin çıktısını alabilir, küçük bir devre kartıyla büyük projelere imza atabilirsiniz!
 


 


3D yazıcılardan esnek ekranlara, LED tabelalardan aksesuarlara kadar her alanda kullanılacak bu ürün, hem çalışma masanızda hem de mali kaynaklarınızda oldukça küçük yer kaplayacak. Tek yapmanız gereken büyük fikirlerinizi küçük bir cihazla taçlandırmak!



Kaynak:

 kickstarter.com
Hakan Çolakoğlu Hakan Çolakoğlu Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.