elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sıradanlığın ötesinde bir ısıtma deneyimi:
Danfoss Regus™ Termostatik Radyatör Vanası

Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında hizmet veren Danfoss’un pazara sunduğu yeni Tilde Termostatik Radyatör Vana ailesinde yer alan Danfoss Regus™ Sıvı Sensörlü Radyatör Termostatı, geleneksel TRV’lere kıyasla hızlı tepki süresi, yüksek enerji verimliliği sağlayan teknolojisi, dar ve zor ulaşılan alanlarda çalışmayı kolaylaştıran şık tasarımı, hızlı ve kolay kurulum avantajı ve tüm radyatör tipleriyle uyumlu yapısıyla değişen ihtiyaçlara yanıt verebiliyor.



A- A+
05.09.2023 tarihli yazı 2077 kez okunmuştur.
Danfoss’un pazara sunduğu yeni Tilde Termostatik Radyatör Vana ailesi, %30’a varan enerji tasarrufu, uzun kullanım ömrü, hassas ve kaliteli işçiliği, hızlı montaj ve kolay ön ayar imkanı, değişen ihtiyaçlara göre farklı çözümleriyle değişen küresel trendlere, sektörel yönetmeliklere ve değişen müşteri ihtiyaçlarına anında cevap veriyor.



Danfoss Regus™, yeni ve modern tasarımı ile öne çıkıyor. Ön yüzeyinde bulunan ölçek sayesinde, ısı ayarı işlemi kolaylıkla yapılabiliyor ve okunabiliyor. Aynı zamanda temizlenmesi kolay ve pürüzsüz bir tasarıma sahip olan sıvı sensörlü Danfoss Regus™ TRV, sınıfının en iyisi 0.2 K kontrol hassasiyet değeri*, görme engelli bireyler için kabartma işaretli yüzeyi ve rakorlu bağlantı sayesinde kullanımı ve montajı pratik hale getiriyor. İklim şartlarına dayanıklı olarak da tasarlanan Danfoss Regus™ TRV, 8-28°C arasında sıcaklık ayar noktası sınırlama ve kilitleme olanağına, donma korumasına ve aksesuar olarak temin edilebilen hırsızlık koruması özelliğine sahip.


Danfoss Regus termostatik sensörler, EN 215 Avrupa standardına göre sertifikalandırılıyor. Danfoss’un tüm radyatör termostatları, BVC (Bureau Veritas Certification) tarafından İSO 9001 ve İSO 14001’e göre değerlendirilip sertifikalandırılan fabrikalarda üretiliyor. Danfoss Regus™ TRV Sıvı Sensörlü Radyatör Termostatı hakkında daha fazla bilgiye, kurulumdan montaja ve teknik özelliklerine kadar birçok detaya Danfoss Installer App üzerinden ulaşılabilir.

 


Danfoss Hakkında


Danfoss, yarının dünyasının daha iyi, daha akıllı ve daha etkili olmasını sağlayan mühendislik teknolojileridir. Büyüyen şehirlerde, enerji tasarruflu altyapı, bağlantılı sistemler ve yenilenebilir enerji entegrasyonu ihtiyacını karşılarken, evlerde ve ofislerde taze gıda tedarikini ve optimum konforu sağlıyoruz. Çözümlerimiz; örneğin soğutma, klima tesisatı, ısıtma, elektrik motorlarının kontrolü ve mobil ekipman için kullanılmaktadır. Yenilikçi mühendisliğimiz 1933 yılına dayanmaktadır ve bugün Danfoss, 40.000 çalışanı ve 100'den fazla ülkede satışlarıyla dünya lideridir. Şirketin kurucusunun ailesine ait özel bir şirketiz.


Kaynak: