elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri Akademisi, HVAC Sektörünü Eğitimleriyle Destekliyor

Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri iş kolu, Eylül-Kasım ayları arasında çevrim içi gerçekleştirdiği İklimlendirme Çözümleri Akademisi eğitim serisiyle, HVAC sektöründeki konut ve ticari binalar için geliştirdiği yenilikçi teknolojileri ve çözümleri sektör profesyonelleriyle paylaştı.



A- A+
20.11.2023 tarihli yazı 1369 kez okunmuştur.
Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri Akademisi, Eylül ile Kasım ayları arasında HVAC sektöründe faaliyet gösteren uygulamacılardan proje mühendislerine ve satış sonrası servis profesyonellerine kadar geniş bir yelpazede 450 kişiyi ağırladı. Eylül ayında başlayan çevrim içi eğitimlerde konut ve ticari binalar için geliştirilen teknolojiler, tesisat sistemleri ve sektördeki en son teknolojiler detaylı bir şekilde ele alındı.



Akademi eğitimleri, kentleşme, dijitalleşme, elektrifikasyon ve iklim değişikliği gibi mega trendlere odaklanarak karbon nötr bir geleceğe vurgu yaptı. Eğitimlerde şehirlerde uygulanabilir, yüksek enerji verimliliğine sahip, çevre dostu ve sürdürülebilir ürünlerin ve çözümlerin önemi vurgulanırken; HVAC sistemlerinde yeni nesil hidronik balanslama, dijitalizasyon, enerji verimliliği, TRV teknolojileri, kat istasyonları, iklimlendirme sistemlerinde renovasyon ve güçlendirme (retrofit), hidronik ve elektrikli döşemeden ısıtma, otel ve hastanelerde kullanım sıcak suyu sistemi dengeleme, lejyonella ile mücadele ve fan-coiluygulamalarında kit çözümlerle bağlantı kalitesinin artırılması gibi konu başlıklarıyla sektöre, Danfoss'un 90 yıllık deneyimi ve bilgisi aktarıldı.


Kaynak:


Eğitimler hakkında bilgi almak isteyenler, www.danfoss.com.tr üzerinden e-bültenlere kaydolarak, Danfoss Türkiye, Orta Doğu ve Afrika sosyal medya hesaplarını takip ederek ya da danfoss@danfoss.com.tr üzerinden Danfoss Türkiye’ye ulaşabilir.


GÜNÜN FİRMASI