elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Kendini İmha Eden Cep Telefonu |
Boeing Black

İzlediğimiz filmlerde tanık olduğumuzda hayretler uyandıran buluşlara çoğumuz “Acaba ne zaman günlük hayatta kullanılmaya başlanır ?",diye merak etmişizdir. Boeing firması James Bond ve Görevimiz Tehlike filmlerinde tanık olduğumuz “Kendini İmha Eden Telefonu” Black (Siyah)'ı geçtiğimiz hafta Barcelona’da düzenlenen Dünya Mobil Kongresi’nde kullanıcıların beğenisine sundu.



A- A+
25.03.2014 tarihli yazı 10831 kez okunmuştur.

Kendini İmha Eden Cep Telefonu

İzlediğimiz filmlerde tanık olduğumuzda hayretler uyandıran buluşlara çoğumuz “Acaba ne zaman günlük hayatta kullanılmaya başlanır ?", diye merak etmişizdir. Boeing firması James Bond ve Görevimiz Tehlike filmlerinde tanık olduğumuz “Kendini İmha Eden Telefonu” Black (Siyah)'ı geçtiğimiz hafta Barcelona’da düzenlenen Dünya Mobil Kongresi’nde kullanıcıların beğenisine sundu.




 İlginizi Çekebilir : Barcelona - MWC 2014'ün En İyileri

 


Sivil ve askeri pazar amaçlı uçak üreten ve bu alanda dev firmalardan biri olan Boeing bu kez telefon sektöründe karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Üreteceği bu telefonun sektöre yeni bir heyecan getirmesi bekleniyor. Çünkü bu telefonun piyasadaki diğer cep telefonlarından önemli bir farkı var. Şimdi fark yaratan özelliğine değinelim.

 


Güvenilir yapısıyla dikkat çeken telefon hem telefon görüşmelerini gizliyor hem de telefonun kasasının açılması durumunda içindeki veriler otomatik olarak siliniyor ve üçüncü bir kişinin telefondaki bilgilere ulaşmasını önlemek için cihaz kullanılamaz hale geliyor. Kısacası kendini imha ediyor. Bununla birlikte Google'ın Android işletim sistemini kullanan ve güvenli aramalar için çift SIM kart desteği de sunan telefon 4G desteğine de sahip.  

 


Bu özelliği ile iştahımızı kabartan ve “Bundan bir tane de bende olmalı”, dememenizi tavsiye ediyorum. Çünkü Boeing’in bireysel kullanıcılara kötü bir haberi var. Boeing sözcüsü kendini imha eden telefonunun müşteri seviyesinde satışının olmayacağını açıkladı. Kendini imha eden telefonu sadece firma ortakları ve ABD hükümetinin üst düzey çalışanları temin edebilecek.


Kaynak: 

► BOEING


Emre İŞCEN


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.