elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Drone ile Selfie:
AirSelfie

Cep telefonu boyutlarında olan ve istediğiniz zaman havalanarak sizin için HD fotoğraflar çekebilen, uygulama üzerinden kontrol edilebilen kamerası AirSelfie, kalabalık selfie’ler ve kadraja sığmayan manzaralar için oldukça iyi bir çözüm olacağa benziyor. Ayrıntılar haberimizde.



A- A+
03.12.2016 tarihli yazı 11216 kez okunmuştur.
Faklı kullanım amaçları için kullanabilecek AirSelfie, iç veya dış ortam farkı gözetmeksizin istediğiniz zaman kullanılmaya hazır olarak cep telefonunuzla entegre halde taşınabiliyor. AirSelfie akıllı telefonunuzda bulunan Android veya IOS uygulaması üzerinden kontrol ediliyor. 20 metre yüksekliğe çıkabilen cihaz titreşim önleyici amortisörler ve 5MP olan kamerasıyla video ve fotoğraflar çekebiliyor. Akıllı telefonunuza takılabilen ve kılıf gibi kullanabileceğiniz kasası ile entegre halde olan cihaz 52g ağırlığında.

Telefonunuza taktığınız kasasına cihazı yerleştirdiğiniz zaman şarj olmaya başlıyor ve çekmiş olduğunuz görüntüleri sosyal medyada da paylaşmaya hazır bir şekilde özel uygulaması üzerinden size sunuyor.


 
►İlginizi Çekebilir: Katlanabilen Drone | Hover Kamera

AirSelfie oldukça kolay bir kullanıma sahip; cihazı telefonunuza taktığınız kasasından çıkardıktan sonra eliniz ile yatay bir şekilde tutup, uygulama üzerinden cihazı kontrol etmeye başlamanız yeterli. Havalanan AirSelfie 260mAh 7.4 V bataryası ile 3 dakika boyunca havada kalabiliyor. 3 dakikadan sonra cihazı tekrar kasasına yerleştirmeniz gerekiyor ki şarj olabilsin. Kasasının içerisinde bulunan Power Bank sayesinde cihaz toplamda 60 dakika havada kalabiliyor. Yani 20 defa bu şarj etme işlemini tekrarlamanız gerekiyor ki bu da ürünün bir dezavantajı olarak değerlendirilebilir.


 
►İlginizi Çekebilir: Drone ile Posta Teslimatı

Cihazın prototipi üzerinde 2 yılı aşkın bir süredir çalışan dünyanın farklı ülkelerinden bir araya getirilmiş olan takım, çalışmaları sonucunda ürünü kullanıma hazır hale getirdi. Üretime geçebilmek ve aynı zamanda ön talep toplayabilmek için “kickstarter” adı verilen bir site üzerinden destek toplamaya başladılar. Topladıkları miktara bakılırsa hedeflerine de çoktan ulaşmış olduklarını görmek mümkün. Cihaz 2017 Şubat ayı gibi satışa sunulacak ve eğer ön talepte bulunanlardan birisi değilseniz cihaza sahip olmak için ödemeniz gereken miktar 270 €.
 


Kaynak:

newatlas
Hasret Can Karakaya Hasret Can Karakaya Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.