elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri, ISK-Sodex 2023 Kapsamında İş Ortaklarıyla Bir Araya Geldi

Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri, iş kolunun genişleyen kompresör ürün yelpazesini ve yeni dönem stratejilerini aktarmak üzere İstanbul’da iş ortaklarıyla bir araya geldi. Geleceğin düşük karbon salınım oranına sahip ısıtma ve soğutma teknolojileri ile BOCK GmbH'ın Danfoss tarafından satın alınma sürecinin aktarıldığı etkinlikte, operasyonel süreçlerin ise artık Türkiye ekibi tarafından yönetileceği iş ortaklarıyla paylaşıldı.



A- A+
14.11.2023 tarihli yazı 1162 kez okunmuştur.
Danfoss İklimlendirme Çözümleri Türkiye, ISK-Sodex 2023 İstanbul fuarı vesilesiyle iş ortaklarıyla özel bir etkinlikte buluştu. 26 Ekim 2023 tarihinde 50’den fazla iş ortağının katılımıyla gerçekleşen organizasyonda, Alman menşeili dünyanın en büyük yarı hermetik kompresör portföyünü sektöre kazandıran BOCK GmbH’ın Danfoss tarafından şirket satın alma süreçlerinin tamamlanmasını ve Türkiye’de aktif olarak yürütülecek operasyonel süreçlere ait yol haritasını iş ortaklarına aktardı.



Danfoss Türkiye, Orta Doğu ve Afrika İklimlendirme Çözümleri Kıdemli Satış Direktörü ve Danfoss Türkiye Genel Müdürü Mert Kalafatoğlu, İklimlendirme Çözümleri Türkiye Satış Direktörü Ayfer Altun, İklimlendirme Çözümleri Türkiye OEM Kıdemli Satış Müdürü Sertan Genç ve Bayi Satış Kanalı Müdürü Mehmet Yaşar Sever’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, BOCK kompresör ürün ailesiyle ilgili bilgi yarışmasıyla başladı. Yarışmayı kazanan iş ortaklarına çeşitli ödüller verildi. Şirket birleşmesinin ve stratejilerin paylaşılmasının ardından, etkinlik pasta kesme merasimiyle sona erdi.



 

Satın almayla birlikte ürün portföyü güçlendi


Danfoss, BOCK GmbH’ı satın alarak çevre dostu ısıtma ve soğutma teknolojilerine daha fazla destek veriyor ve düşük karbon salınımı sağlayan soğutma teknolojilerini geliştirip yaygınlaştırmak için aktif bir rol üstleniyor.


Kaynak: