elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

YAZARIN TÜM MAKALELERİ Alper Coplugil

Güneş ve dalga teknolojileri güçlerini birleştiriyor

Güneş ve dalga teknolojileri güçlerini birleştiriyor Denizüstü güneş pilleri güneş ve dalga enerjisini birleştirerek normal güneş pillerinin verimini % 20 oranında arttırıyor.

devam >>
Yıldırımdan Korunma ve Topraklama Çalıştayı Ankara'da yapıldı

Yıldırımdan Korunma ve Topraklama Çalıştayı Ankara'da yapıldı Yıldırımdan Korunma ve Topraklama Derneği (YILKODER), 27 Aralık Salı günü Ankara'da “Yıldırımdan Korunma ve Toprakla Tesislerinde Standartlar ve Uygulamalar” konulu çalıştayını gerçekleştirdi. Sektörde mevcut ulusal ve uluslar arası standartların tartışı...

devam >>
Pelsan Aydınlatma ile Ekonomiye Yakından Bir Bakış

Pelsan Aydınlatma ile Ekonomiye Yakından Bir Bakış Aydınlatma sektöründe Türkiye'nin sayılı yerli üreticileri arasında yer alan Pelsan Aydınlatma, 9 yıldır düzenlediği “Ekonomi Semineri” ile bayilerini yeni yıla hazırladı.

devam >>
Alternatif Enerjide Yeni Hedef: Okyanus ve Denizler

Alternatif Enerjide Yeni Hedef: Okyanus ve Denizler Rüzgar, güneş ve jeotermal enerjileri şimdiye kadar sadece karada aradık. Ancak bu kaynaklar için artık denizlere de göz atmanın zamanı geldi. Dünyanın % 70'ini kaplayan okyanus ve denizler, alternatif enerjilerin yeni kaynağı haline geliyor.

devam >>
YTÜ'de enerji rüzgarı esecek!

YTÜ'de enerji rüzgarı esecek! Yıldız Teknik Üniversitesi Rüzgar Enerjisi Kulübü, 26 Aralık Pazartesi günü Güneş Rüzgar Enerjisi Teknolojileri Öğrenci Semineri düzenliyor.

devam >>
BMW'nin yeni elektrikli araç konseptleri: i Serisi

BMW'nin yeni elektrikli araç konseptleri: i Serisi BMW yeni elektrikli araçlarını Los Angeles Auto Show'da görücüye çıktı.

devam >>
IBM, İrlanda'da dalga enerjisi için çalışıyor

IBM, İrlanda'da dalga enerjisi için çalışıyor IBM ve İrlanda Sürdürülebilir Enerji Kurumu, dalga enerjisinden elektrik elde etmek için birlikte çalışıyor.

devam >>
TMMOB 8. Enerji Sempozyumu'nda, küresel enerji politikaları tartışılacak

TMMOB 8. Enerji Sempozyumu'nda, küresel enerji politikaları tartışılacak Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) adına, Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) tarafından düzenlenen Küresel Enerji Politikaları ve Türkiye konulu TMMOB 8. Enerji Sempozyumu, 17-19 Kasım 2011 tarihlerinde İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Odit...

devam >>
HP: ''Bu topraklara tırnaklarımızı geçirdik''

HP: ''Bu topraklara tırnaklarımızı geçirdik'' Dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden Amerikalı bilişim devi Hewlett Packard (HP), Türkiye'de 23 yıldır faaliyet gösteriyor.

devam >>
Yüzde yüz yerli elektrikli araç geliyor!

Yüzde yüz yerli elektrikli araç geliyor! Tamamı yerli elektrikli araç üretmek için bir araya gelen birkaç cesur Türk girişimcisi, Türkiye'nin yüzde yüz yerli ilk elektrikli aracını üretmek için çalışıyor.

devam >>
Toplam 35 içerik bulundu. Görüntülenen 1 - 10
1 2 3 4