elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Intel'den Sosyal İnovasyon Atağı |
Çözüm Kumbarası

Çözüm Kumbarası ;Intel tarafından geliştirilmiş, teknolojiyi kullanarak toplumsal fayda sağlayan, etkin çözümler, fikirler ve iş modellerini buluşturan bir platformdur. Siz de hayatı kolaylaştıran projelerinizle katılın. Hem toplumsal fayda yaratın, hem de kazanın.



A- A+
26.12.2013 tarihli yazı 10124 kez okunmuştur.
Çözüm Kumbarası; Intel, Galata Business Angels, Endeavor ve Ashoka işbirliği ile hayata geçirilen, Türkiye’nin sosyal medya üzerinden yürüyen sosyal inovasyon projesidir. Teknolojiyi kullanarak toplumsal fayda sağlayan, etkin çözümler, fikirler ve iş modellerini buluşturma özelliği olan bu platforma, hayatı kolaylaştıracak tüm projelerinizi ekleyebilir, projelerinize çalışma arkadaşı ve yatırımcı arayabilir, platforma eklediğiniz projeleriniz ile yarışmalara katılabilirsiniz.
 
 
Description: IFrame
Çözüm Kumbarası'nı anlatan videoyu izleyebilirsiniz.

İnovatif fikir sahibi insanları ve yatırımcıyı buluşturan, pazar yeri gibi hareket edebilen, ortak fikirleri benimsemiş insanları bir araya getirerek projelerini gerçek hayata taşımalarını misyon olarak benimseyen, fikir sahipleri, yatırımcılar, çalışma arkadaşı arayanlar, projeleri inceleyen, yorumlayan ve beğenen kullanıcılar gibi geniş bir kalabalığa hitap eden online bir girişimcilik platformudur.
Description: IFrame

 
Çözüm Kumbarası'na nasıl proje yükleneceğinin anlatıldığı videoyu izleyebilirsiniz.

Çözüm Kumbarası'na Kimler Destek Veriyor?

Dünyanın ilk ve en geniş sosyal girişimci ağı Ashoka, 30 yıldır günümüzün acil toplumsal sorunlarına kalıcı çözümler getiren sosyal girişimcileri destekleyerek potansiyellerini gerçekleştirmelerini ve çözümlerini yaygınlaştırmalarını sağlıyor. 

Endeavor Türkiye, 2006 yılından beri iş dünyası liderlerinin de yer aldığı rehberlik ağı ile başarıya giden yolda etkin girişimcilerin gerçek potansiyellerini ortaya çıkarmalarına katkıda bulunuyor. 
 
Galata Business Angels, kar amacı gütmeyen bir organizasyon olarak faaliyetlerde bulunuyor ve üye melek yatırımcılar ve istekli girişimcilerin başlangıç seviyesindeki girişimleri konusunda fikir alışverişinde bulundukları ve fırsatlarını tartışmak için bir araya geldikleri bir platform olarak hareket ediyor. 
 
Akampüs, 13 yıldır gençlik odaklı pazarlama iletişimi çözümleri üretiyor. Intel elçileriyle 11 üniversitede gençlere sosyal inovasyonun ne oldugunu anlatacak University Roadshow’lar duzenliyor. 
 
Intel; teknolojide, eğitimde, kültürde, üretimde ve sosyal sorumlulukta insanların hayatını daha heyecanlı, tatminkar ve yönetilebilir hale getirebilmek ve herkes için daha iyi avantajlara sahip çözümler sunmak için 45 yıldır dünya çapındaki çalışmalarına devam ediyor.

 
 
Çözüm Kumbarası'nın Amaçları

► Gençlerin kendilerini geliştirmelerine ve teknoloji ile yenilikçi fikirler üretmelerine yardımcı olmayı, 

► Daha iyi bir yaşam ve daha iyi bir gelecek için gençleri farklı alanlarda çözüm önerileri sunmaya teşvik etmeyi, 

► Bir portal aracılığıyla gençlerin ürettikleri ve topluma değer katan projeleri biriktirmeyi, 

► Başarılı ve toplumsal katma değeri yüksek projelerin hayata geçirilmesine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Çözüm Kumbarası hakkında daha fazla bilgi almak ve üye olmak için bağlantıyı takip edebilirsiniz .
 


 
Emre ARSLAN Emre ARSLAN Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.