elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

IEEE İç Anadolu Bölge Toplantısı |
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

IEEE Türkiye Öğrenci kolları olarak yılda iki defa büyük organizasyonlar (IEEE Türkiye Başkanlar Kurultayı ve IEEE Türkiye Öğrenci Kolları ve GOLD Kongresi) ve bunları takiben her ay bölge toplantıları gerçekleştirilmektedir.Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolu olarak 30 Kasım-1 Aralık tarihlerinde Kahramanmaraş’ta İç Anadolu Bölge Toplantısı 16 üniversiteden katılacak IEEE kollarıyla birlikte gerçekleştirilecektir.



A- A+
16.11.2013 tarihli yazı 7285 kez okunmuştur.

Yirmiden fazla öğrenci kolundan oluşan İç Anadolu Bölgesi,IEEE Türkiye içinde en büyük bölgesi olma özeliğine sahiptir.İç Anadolu Bölge toplantıları aylık periyotlar halinde,her biri farklı üniversitelerde düzenlenmektedir ve bu toplantılara her geçen gün daha fazla katılım sağlanmaktadır.Bu bölge toplantılarında öğrenci kollarının sorunlarından farklı olarak ayrıca teknik mühendislik bazında da projelerin temelleri atılmaktadır.
    
Etkinliğin Medya Ana Sponsoru : "Elektrik Port"
 
2013-2014 dönemi 2.İç Anadolu Bölge toplantısı 30 Kasım tarihinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde farklı üniversitelerden gelen yaklaşık 200 mühendislik öğrencisinin katılımı ile gerçekleşecektir.
İki gün sürecek toplantının ilk gününde kol sorunları,teknik projeler,kişisel gelişim oturumları,GOLD (mezun) mühendis oturumları gibi birçok oturum olacaktır.


Etkinlik Boyunca Twitter Hashtag'imiz : #IEEEKSUIABT

GOLD oturumlarının içeriğinde lisans eğitimini tamamlayıp şu an Türkiye’nin önemli şirketlerinde çalışmakta olan kişilerin tecrübe aktarımı yapmalarının sağlanması amaçlanmaktadır. Proje ve society danışmanları ise kendi uzmanlık alanları hakkında eğitimler ve bilgiler vererek bu alanlara ilgi duyan öğrencilere kendi bilgilerini aktarmayı görev edinmişlerdir.


Etkinliğin ikinci gününde ise Kahramanmaraş’ın çeşitli tarihi ve doğal güzellikleri katılımcılara tanıtılacaktır.
 

  


 
Emre ARSLAN Emre ARSLAN Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.