elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

BEST-3 |
IEEE KOU

İki gün boyunca üniversite öğrencilerini kendi sektörlerine yön veren firmaları, akademik kariyer sahipleri, yetkili hastane yöneticileri ve kamu alanında önde gelen isimleri ile buluşturan B.E.S.T 13-14 Mart 2017 tarihlerinde sizi bekliyor.



A- A+
15.02.2017 tarihli yazı 6992 kez okunmuştur.
IEEE KOU EMBS (Engineering in Medicine And Biology Society) komitesinin yapmış olduğu ve gelenekselleşen  B.E.S.T  (Biomedical Engineering Systems and Technologies) etkinliğinin üçüncüsü ile karşınızdayız.



 
Sağlık ile mühendislik arasındaki köprüyü ele alacağımız bu etkinlikte alanının en uzman ve yetkili kişileri B.E.S.T 3’de senin için gelecek. Birlikte sektörün nabzını hissetmek için bize katılın.
 
B.E.S.T  Etkinliğini Tanıyalım

Açılımı Biomedical Engineering Systems and Technologies olan B.E.S.T  iki gün boyunca üniversite öğrencilerini kendi sektörlerine yön veren firmaları, akademik kariyer sahipleri, yetkili hastane yöneticileri ve kamu alanında önde gelen isimleri ile buluşturur.Öğrencilerimizin iş hayatında karşılaşabilecekleri zorlukları öğretip, kariyer tavsiyeleri almasını, son çıkan teknolojilerin tanıtılmasını ve ünlü isimlerle bir araya gelmesini sağlar.
 
Eğer sen de kariyerine yatırım yapmak, sektörün nabzını hissetmek ve yakından tanımak istiyorsan B.E.S.T 3’ de buluşalım!

Etkinlik Ücretsiz Olup Sertifikalıdır!

Peki sektörün NABZINI tutmaya hazır mısınız?
 
Tek yapman gereken kayıt formundan etkinlik kaydını yaptırmak.
 
Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.