elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

10. Kariyer Günleri ve Staj Fuarı |
IEEE Çukurova

Çukurova Üniversitesinin en büyük etkinliklerinden biri olan Kariyer Günleri ve Staj Fuarı, bu yıl onuncu kez düzenlenecek. Üç sosyal konuk ve diğer yıllardan farklı olarak üç gün sürecek olan etkinlik, 27-28 Şubat/1 Mart tarihlerinde Çukurova Üniversitesi- Mithat Özhan Amfisinde bizlerle olacak.



A- A+
26.02.2018 tarihli yazı 93879 kez okunmuştur.
Kariyer Günleri ve Staj Fuarı, her bölüme uygun programlar içerdiğinden tüm Çukurova Üniversitesi öğrencileri ve diğer üniversite öğrencilerine hitap eden, halka açık ve ücretsiz bir etkinliktir. Sektördeki öncü özel ve kamu kuruluşlarını, sivil toplum kuruluşlarını ve tanınmış isimleri öğrencilerle bir araya getirecek olan bu organizasyon, öğrencilerin iş dünyasını daha yakından tanımasını sağlayacak, öğrencilerde kariyer bilinci oluşturacak, sanayi ile üniversiteyi bir araya getirecek ve tanınmış iş insanları ile söyleşi imkânıyla hem öğretirken hem de eğlenmenizi sağlayacaktır.
 

Etkinlik programı aşağıdaki gibi olup, katılımcıların buraya tıklayarak ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir. (Ön kayıt yaptıran katılımcılara kişisel yaka kartı hazırlanacaktır)

Deteylı bilgi için: http://cuieee.org/

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.