elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

9. Kariyer Günleri ve Staj Fuarı |
IEEE Çukurova

IEEE Çukurova Öğrenci Kulübü tarafından sekiz yıldır büyük bir başarıyla düzenlenen Kariyer Günleri ve Staj Fuarı etkinliğinin dokuzuncusu bu yıl 1 – 2 Mart tarihlerinde Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisinde düzenleniyor.



A- A+
21.02.2017 tarihli yazı 7066 kez okunmuştur.
Toplamda 12 oturumluk bir organizasyon olacak olan Kariyer Günleri ve Staj Fuarı’17, her bölüme uygun programlar içerdiğinden tüm Çukurova Üniversitesi öğrencileri ve diğer üniversite öğrencilerine hitap eden, halka açık ve ücretsiz bir etkinliktir.



 
Sektördeki öncü özel ve kamu kuruluşlarını, sivil toplum kuruluşlarını ve tanınmış isimleri öğrencilerle bir araya getirecek olan bu organizasyon, öğrencilerin iş dünyasını daha yakından tanımasını sağlayacak, öğrencilerde kariyer bilinci oluşturacak, sanayi ile üniversiteyi bir araya getirecek ve tanınmış iş insanları ile söyleşi imkânıyla hem öğretirken hem de eğlenmenizi sağlayacaktır.
 
Kariyer Günleri ve Staj Fuarı kapsamında, firma temsilcileri ve sektörlerinin önemli isimleri tarafından verilecek olan seminerlerde; mühendislik, işletme, iktisat, markalaşma, sosyal medya, girişimcilik, otomotiv, gıda, bankacılık, bilişim, pazarlama ve savunma sanayii gibi konular işlenecek ve katılımcılar, pek çok farklı sektör hakkında bilgi edinme şansı bulacaklardır. Bu çalıştaylar ile konuşmacılar ve katılımcılar arasında bilgi ve fikir alışverişi gerçekleşmesi amaçlanmaktadır. Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi'nde gerçekleşecek ve odak noktasında öğrencilerin yer aldığı etkinlikte, öğrenciler fuaye alanını aktif olarak kullanarak katılımcı firmalarla birebir görüşme ve kafalarındaki sorulara cevap bulma fırsatını yakalayacaklardır. Ayrıca katılımcılar, seminer ve workshop aralarında fuaye alanına kurulan çeşitli platformlarla eğlenme ve dinlenme şansını bulacaklardır.
 
Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.