elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Dış Ortam Busbarı |
E-Line CCR

Dış ortam busbarları, trafo-panel bağlantıları, galeri geçişleri, kimyasal tesisler, liman uygulamaları, tüneller ve benzerleri olumsuz çevresel koşullara dayanabilen ve dış ortam uygulamaları için uygun olan elektrik dağıtım sistemleridir. EAE Elektrik dış ortam busbarları konusunda yeni bir ürün duyurdu. Detaylar içeriğin devamında...



A- A+
08.08.2023 tarihli yazı 2196 kez okunmuştur.
Yüksek akımların (trafo-pano bağlantılarında, kolon hatlarında, fabrikaların iç enerji dağıtımında) taşınması, dış ortamlarda, galeri geçişlerinde, kimyasal tesislerde, liman uygulamalarında, tünellerde kullanılması gibi birçok avantaj içermektedir. Özel seçilmiş saf silisyum mineralleri ile epoksi reçinenin oluşturduğu yüksek sıcaklık ve mekanik çalışma özelliğine sahip "DUROCOMP" kompozit malzeme üzerine alüminyum gövde, E-LINE CCR busbarı dış etkilerden korur.
 
E-Line CCR dış ortam busbar sistemi; korozyona, kimyasallara, yangına ve mekanik etkilere karşı yüksek bir koruma seviyesi olan IP68 sınıfındadır.

 

E-Line CCR dış ortam busbarlarının bazı yaygın kullanım nedenleri:


Büyük Güç Dağıtımı: E-Line CCR dış ortam busbarı, yüksek güçlü enerji dağıtımını sağlamak amacıyla 600A-6300A arasında akım değerlerinde üretilmektedir. Fabrikalar, sanayi tesisleri, enerji üretim tesisleri gibi yerlerde büyük miktarda elektrik enerjisi iletilmesi için ideal akım kademelerindedir. E-Line CCR Busbar sistemleri, bu tür uygulamalarda enerji kayıplarını azaltmak ve güvenli bir şekilde yüksek güçleri taşımak için yaygın olarak tercih edilir.




Esneklik ve Modülerlik: E-Line CCR dış ortam busbarı, modüler bir yapıya sahiptir ve projelerdeki farklı mimari çeşitlerine enerji dağıtımında esneklik sağlar. Bu da güç gereksinimlerinde değişiklikler olduğunda sistemi kolayca genişletebilme veya yeniden düzenleyebilme anlamına gelir.

Yüksek Verimlilik: E-Line CCR Busbar, enerjinin iletiminde düşük dirençli bir yol sağlayarak enerji kayıplarını minimize eder. Klasik kablo tesisatlarına kıyasla daha yüksek bir verimliliktedir.

Güvenlik: Dış ortam busbarları, güç iletimini güvenli ve kontrol edilebilir bir şekilde gerçekleştirmek için tasarlanır. Klasik kablo tesisatlarına kıyasla daha az bağlantı noktasına sahip oldukları için arıza riskini azaltırlar.

 




Hava Koşullarına Dayanıklılık: E-Line CCR dış ortam busbarları, açık hava koşullarına dayanacak şekilde tasarlanır ve korunur. Su, toz, korozyon gibi etkenlere karşı dayanıklı kompozit malzeme üzeri alüminyum gövdeden yapılırlar. Böylece, yağmur, kar, rüzgâr, sıcaklık değişimleri gibi hava koşullarından etkilenmezler ve güvenilir bir şekilde çalışmaya devam ederler.


E-Line CCR Busbar Sisemleri kataloğu için tıklayınız.

 

Cast Resin Sistem Avantajları


IEC 61439-6 standartlarına uygun
► Dış ortam IP 68 seviye koruma
► Korozyona karşı dayanıklı
► Haşerelere karşı dayanıklı 
► Tropik ortamlarda kullanılabilen
► Yüksek mekanik dayanıma sahip
► Baca etkisi yapmayan,
► Yüksek kısa devre dayanımına sahip,
► Yangın yayılımına dirençli
► Yangın altında hizmet verebilen
► Güç Busbarı olan E-Line KX modülleri ile uyumlu
► Kompakt yapı sayesinde düzenli gerilim potansiyeli



Kaynak:


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar