elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

EASY Busbar ile Busbar Projesi Oluşturmak Artık Çok Kolay

EASY Busbar'ın akıllı özellikleri sayesinde hızlı ve doğru tasarım yapılabilirsiniz. Yazılımdaki yapay zeka sayesinde birçok algoritmayı barındırdığı için hatalı tasarım yapma riski en aza indiriliyor. Easy Busbar Cloud platformunda yer alan tüm kullanıcı bilgileri, proje ve raporlama belgeleri, EAE tarafından %100 güvenli bir şekilde saklanır. Sadece yetkili kullanıcılar kendi bilgi ve belgelerine ulaşabilir. Detaylar içeriğin devamında...



A- A+
30.01.2024 tarihli yazı 1592 kez okunmuştur.

Busbar Nedir?


Busbar sistemleri, akım taşıyıcı bara iletkenlerinin izole edilerek kapalı bir kanal gövdesi içerisine yerleştirilmesi ile oluşturulan modüler bir enerji iletim ve dağıtım sistemidir. Trafo ya da alçak gerilim panosu gibi bir noktadan başlayarak bir tesis içerisindeki güzergâh boyunca enerjinin taşınması ve akım alma noktalarından çıkış kutuları ile enerji alınarak tesis içerisindeki yüklerin beslenmesi için kullanılır.
 

Easy Busbar Cloud Nedir?


Easy Busbar Cloud, internet tarayıcıları ve bulut üzerinde çalışabilen, kayıtlı projeleri bulut üzerinde depolayan bir CAD programıdır. EAE Firmasının üretmiş olduğu "busbar" ürünlerinin kolay ve pratik bir şekilde projelendirilmesine yardımcı olur. Birçok veriyi raporlayabilen akıllı özelliklere sahip olması sayesinde ERP programı ile %100 uyumlu olmakla birlikte; 3D projelendirme, malzeme keşif listesi dökümü oluşturma, gerilim düşümü hesaplama ve raporlama yazılımı özellikleri ile öne çıkar.



 

Easy Busbar Cloud Avantajları


Busbar sistemlerinin tasarımını hızlı, akıllı ve güvenli hale getiren Easy Busbar Cloud’un birçok avantajı bulunmaktadır.

• Akıllı özellikler sayesinde hızlı ve doğru tasarım yapılabilir.
• Otomatik hat oluşturma özelliği ile polyline’dan busbar hattına çok hızlı dönüştürebilir.
• Tüm işletme ve sektörlere uygun olarak 3D busbar tasarımı yapılabilir.
• Yazılımındaki yapay zekâ sayesinde birçok algoritmayı barındırdığı için hatalı tasarım yapma riskini en aza indirir.
• Easy Busbar Cloud platformunda yer alan tüm kullanıcı bilgileri, proje ve raporlama belgeleri, EAE tarafından %100 güvenli bir şekilde saklanır. Sadece yetkili kullanıcılar kendi bilgi ve belgelerine ulaşabilir.




EASY Busbar'a Giriş Yapmak için Tıklayınız

 

Easy Busbar Cloud Özellikleri




► Proje Tasarımı: Easy Busbar Cloud yazılımı ile küçük ve büyük ölçekli işletmelerin ihtiyacı olan “Busbar Proje” tasarımı yapılabilir.

► Proje Ölçülendirme: Metrik ve Imperial ölçü birimlerine göre projelendirme seçenekleri sunar.

► DWG Dosyaları Import: Autocad (dwg) dosyası program içerisine aktarılabilir.

► 3D Çalışma: Mimari planlar kullanılarak 3 boyutlu busbar tasarımı yapılabilir.

► Gerilim Düşüm Hesabı: Oluşturulan busbar tasarımı için gerilim düşüm hesabı yapılıp rapor oluşturulabilir.

► Proje dosyaları listeleme: Hali hazırda hazırlanan tüm proje dosyalarına kolayca erişim sağlanabilir.

► Kullanıcılar arası proje paylaşımı: Kullanıcılar arası proje çizim dosyası aktarımı yapılabilir. (Kullanıcı sadece yetkili olduğu dosyaları görebilir ve paylaşabilir.)



 

Easy Busbar ile Proje Çizimlerinin Dijital Dünyasını Keşfedin


Web tarayıcınız üzerinden pratik bir şekilde ulaşabileceğiniz Easy Busbar Cloud, birçok veriyi raporlayabilen akıllı özelliklere sahip olması sayesinde ERP programı ile %100 uyumlu çalışır. Ayrıca 3D projelendirme, malzeme keşif listesi dökümü, gerilim düşümü hesaplama ve raporlama ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılamaya yardımcı olur.

Easy Busbar’a kolayca üye olun, busbar projeleriniz için kullanmaya hemen başlayın.

 
► İlginizi Çekebilir: Orta Gerilim Busbar Sistemi


 

Kaynak:


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar