elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Android Telefonunuz İçin En İyi 15 Uygulama

Android çılgınlığı devam ediyor! Android sistemindeki popüler uygulamalara (Facebook, Twitter, Instagram gibi) bakıldığında zor tercihler ve şöyle sorular gündeme geliyor: Acaba Google Keep mi yoksa Evernote veya Simplenote mu kullanılmalıdır? Acaba akıllı telefonunuzdaki resimleri düzenlemek için en iyi uygulamalar hangisidir? Kitapları Kindle’da, makaleleri Pocket’ta, haberleri ise Flipboard veya Press’te mi okumalısınız? Android ile seçenekleri istemiyorsunuz, fakat onlar arasında seçim yapma ihtiyacı duyuyorsunuz. Biz bu yazıda favorilerimizi topladık. Linkleri tıklamaya ve ekranınızı doldurmaya hazır olun…



A- A+
14.01.2015 tarihli yazı 13284 kez okunmuştur.
Android çılgınlığı devam ediyor! Android sistemindeki popüler uygulamalara (Facebook, Twitter, Instagram gibi) bakıldığında zor tercihler ve şöyle sorular gündeme geliyor: Acaba Google Keep mi yoksa Evernote veya Simplenote mu kullanılmalıdır? Acaba akıllı telefonunuzdaki resimleri düzenlemek için en iyi uygulamalar hangisidir? Kitapları Kindle’da, makaleleri Pocket’ta, haberleri ise Flipboard veya Press’te mi okumalısınız? Android ile seçenekleri istemiyorsunuz, fakat onlar arasında seçim yapma ihtiyacı duyuyorsunuz. Biz bu yazıda favori uygulamalarımızı topladık. 
 


 

1)INBOX

Google’ın yeni Inbox uygulamasının nasıl çalıştığına bakalım: Uygulama gelen kutunuzda iyileştirmeler yapmak için Google servislerinin tümünü çeker. Inbox şuan da sadece Gmail hesabınızla birlikte çalışır ve Google ın bu konularda oldukça cömert olmasına rağmen davet gerektirir. Siz eğer Google yoluyla gelen kutunuzun geleceğini görmek istiyorsanız Inbox ‘ı kullanabilirsiniz.

 


 

2)POCKET CASTS

Pocket Casts cep yayınları alabileceğiniz en iyi uygulamalardan biridir. Ayarlanabilir çalma hızı, yüklenen yayınlara erişim ve çok daha fazlası ile en iyi deneyime sahip uygulamalardan biridir. Telefonunuza yükleyebileceğiniz en iyi uygulamalardan biri!
 



►İlginizi Çekebilir : 2014 'ün En İyi 10 Android Telefonu


3)VSCO CAM

VSCO Cam her platform da kullanılabilen düzenleme seçeneklerinin zenginliğiyle ve film benzeri özellikleri ile en iyi ve zevkli fotoğraf uygulamalarından biridir. Bu yıl platformlar arası senkronizasyon görüntüleri sağlayan bir güncelleştirme geldi. Bu güncelleştirme ile Android telefonunuzla iPad veya diğer cihazlara erişebilir bu cihazlar üzerinden fotoğraf çekebilir ve düzenleyebilirsiniz.
 


 

4)POCKET

İnternet çok büyük bir alan ve her gün olup biten her şeyi takip etmekte zorlanabilirsiniz. Pocket daha sonra incelemek için haberleri ve videoları kaydederek günlük olayları takip etmenizi kolaylaştırır. Haberler otomatik olarak senkronize edilir ve çevrimdışı kullanılacak şekilde kaydedilir. Haber sitelerinden size sürekli gelen emailleri durdurun ve sadece Pocket yükleyin!

 


 

5)GOOGLE MESSENGER

Android üzerinde yazışmak için sayısız uygulama vardır. Fakat şuan ki favori olan uygulama Google’s new Messenger uygulaması. Messenger Google’ın tüm avantajlarını kullanacak şekilde mükemmel tasarlanmış ve en önemlisi de hızlı çalışıyor. Eğer siz Google Hangout uygulamasının özellikleri ile ilgili değilseniz Messenger uygulamasını hiç düşünmeden indirebilirsiniz.

 


 

6)EVERNOTE

Evernote kullanabileceğiniz en güçlü hafızaya yardımcı uygulamadır. Uygulamayı tam olarak tanımlayacak olursak daha sonra kullanacağımız her şeyi kaydedeceğimiz yerdir. Alışveriş listeleri, faturalar, okul ya da iş ile ilgili proje adımları ya da daha sonra okumak istediğimiz makaleler gibi.

 


 

7)SNAPSEED

Bir fotoğraf editörü olarak Snapseed fotoğraf üzerinde yapılacak değişikliklerin çeşidine göre temel filtreler kullanır. Uygulama basit bir araç seti ile karmaşık fotoğrafları da anlaşılabilir hale getirir. 
 



 

8)DROPBOX

Dropbox telefonunuz aracılığı ile dosyalarınıza erişmek için kolay bir yoldur. Ama bunun dışında ilginizi çekebilecek başka bir kullanımı da mevcut: Bu servis sayesinde kablo olmadan bilgisayarınızdan telefonunuza dosya aktarımı yapabilirsiniz.
 



►İlginizi Çekebilir: Prynt İle Cep'ten Çek Çıktıyı Al

 

9)SLICE

Çoğumuz internet üzerinden alışveriş yaparız ve bu sebeple yıllar içerisinde perakende mağazaların satışlarında keskin düşüşler meydana gelmiştir. Ama tüm bu satın alma işlemleri sıkıcı bir iş olabilir. Bu konuda bize yardımcı olacak bir dizi uygulama mevcuttur fakat aralarından en iyisi Slice dır. Bu uygulama otomatik olarak gelen kutunuzu tarar (Gmail, Yahoo, Outlook, iCloud veya diğerleri) ve online satın almalarınızı düzenler. Bunu yaparken kargo bilgileri, fiyat düşüşleri ve daha fazlası hakkında hatırlatıcı uyarılar verir. 
 


 

10)GOOGLE KEEP

Eğer Evernote hatırlatma konusunda size yardımcı olduysa Google Keep de post-it notlar kullanarak benzer şekilde yardımcı olacak diğer bir uygulamadır. Google Keep, hızlıca küçük notlar hazırlayabileceğiniz, kısa listeler yapabileceğiniz ve bunları kolayca arkadaşlarınızla veya ailenizle paylaşabileceğiniz mükemmel bir uygulamadır.

 


 

11)GOOGLE KEYBOARD

Android için kullanılabilir pek çok klavye çeşidi vardır, fakat Google Keyboard kolayca kullanılabilen en iyilerden biridir. Uygulama Google’ın yeni materyal tasarımı kurallarına uyuyor ve ayarlanabilir akıllı otomatik doğrulama sistemine sahip. En iyi özelliği ücretsiz olması. 

 


 

12)YAHOO WEATHER

Android telefonunuzda muhtemelen bir hava durumu uygulaması mevcuttur. Ancak daha fazla bilgi sunan, günlük bildirimleri olan ve şık tasarımı olan bir uygulama istiyorsanız Yahoo Weather’dan başkasını aramak için kendinizi yormayın. 
 


 

13)GOOGLE FIT

Adımlarınızı saymak ve sağlıklı yaşam için daha fazlasını öğrenmek için Google’ın yeni sağlık izleme hizmetinden yararlanabilirsiniz. Uygulama henüz çok yeni fakat yakında telefonunuz pek çok sağlık verisinin merkezi olacak.
 


 

14)YAHOO NEW DIGEST

Yahoo News Digest sadece birkaç dakika içinde dünyada neler olup bittiğini bildirerek pek çok haber içinden en önemli olanları ayrıştırır. Muhteşem dizaynı ile günlük olayları (sabah haberlerinden sonra akşam haberlerinde bir kez daha yer alan ) özet şeklinde bize sunan favori bir uygulamadır.
 


 

15)AGENT

Bazı Android telefonlar toplantı süresince, sürüş sırasında veya geceleri bildirimleri kapatmak için akıllı özelliklere sahiptir. Fakat eğer telefonunuzda böyle bir uygulama yoksa bu özellikten bahsedilemez. Ve bu özellik için Agent süper kolay bir yoldur. Bu uygulama batarya çok azaldığında Bluetooth ve Wi-Fi yi devre dışı bırakmak için, uyurken telefonu sessize almak için veya direksiyonda olduğunuzda gelen mesajları yüksek sesle okumak için ayarlanabilir. Bu özelliklerin tümü ve daha fazlası basit bir arayüz ile birleştirilmiş. 



 

►Kaynak:

The Verge


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar