elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Yerli Üretim Sanal Gerçeklik Gözlüğü |
SGGvr

Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmaya devam eden teknolojinin son gözdesi şüphesiz sanal gerçeklik gözlükleri. Google, Samsung gibi dünya devi markalarla duyduğumuz sanal gerçeklik gözlüklerinin artık yerli üretimi yapılıyor. Türkiye’nin ilk sanal gerçeklik gözlüğü SGGvr’nin ayrıntıları haberimizde.



A- A+
19.02.2016 tarihli yazı 9296 kez okunmuştur.
3 boyutlu artırılmış gerçekliği kullanıcılara sunan sanal gerçeklik gözlükleri kimi zaman Google, Samsung gibi dev markalar ile kimi zaman karton basit bir çerçeveyle, kimiz zaman da pahalı tasarımlarıyla karşımıza çıktı. Bu dev firmaların yanı sıra artık Türkiye’nin de yerli üretim sanal gerçeklik gözlüğü var!
 


SGGvr isimli sanal gerçeklik gözlük akıllı telefon ile bir araya gelerek, kullanıcılar 3 boyutlu videolarda ve uygulamalarda artırılmış gerçeklik hissi sunuyor. SGGvr 3,5 ve 5,8 inc boyutları arasındaki tüm Android ve IOS telefonlarla uyumluluk gösteriyor. Ayrıca plastikten yapılmış olması nedeniyle rahat ve uzun kullanım ömrü sunuyor. Yakınsak mercek olarak da bilinen bikonveks lensi ile üst düzey odaklanma kalitesi ve geniş görüş açısı sağlıyor.
 
Kayseri'deki yerli bir otomasyon firması tarafından üretilen SGGvr'nin bayilik amaçlı toptan ve kişisel kullanım amaçlı perakende satışları mevcut. Ayrıca perakende satışlar için kargo ulaşımı ise ücretsiz.


Kaynak:


SGGvr

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.