elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sony’den Micro USB Bellek

Teknoloji devlerinden Sony, akıllı telefonlar ve tabletler için yeni bir Micro USB Flash Bellek geliştirdi. Peki ürün hangi işletim sistemleri için uygun? Akıllı telefonlar ve tabletlerden direk bilgisayara aktarım yapılabilir mi? Ürünün detayları yazımızda.



A- A+
15.12.2013 tarihli yazı 11269 kez okunmuştur.
Sony, mobil cihazlar için dosya aktarımı konusunda yeni bir USB bellek geliştirdi. Bu ürünün çok önemli bir özelliği var.  Bir ucu standart USB ucu, diğer ucu ise Android cihazların telefon yuvası için micro USB çıkışına sahip. Bu sayede telefonunuzdan veya tabletinizden bir dosyayı bilgisayarınıza ya da tam tersi şekilde dosyalarınızı bir USB kablosu olmadan kolaylıkla aktarabiliyorsunuz.

 


Sony’in geliştirdiği micro USB Flash Bellek üst kısmında micro USB, alt kısmında ise USB bağlantı noktası var. Böylece dosyalarınızı hızlı ve kolay bir şekilde yedekleyebilir, paylaşım içinde dosyalarınızı saklayabilirsiniz.

Bu ürün USB 2.0 bağlantısıyla bilgisayarlarda sadece Windows ve Mac platformunda çalışıyor. Bu işletim sistemlerine sahip bilgisayarlar ile akıllı telefonlarınız arasında kolayca veri aktarımı yapabilirsiniz. 


 


► İlginizi Çekebilir: Sony Taşınabilir SSD Geliştirdi


18,9 x 9 x 31,4 mm boyutlarında ve 6 gram ağırlığında olan micro USB Flash Bellek Android 4.0.3 ve üzeri işletim sistemli cihazlarla uyumlu olarak çalışabiliyor.

Depolama alanı seçenekleri 8, 16 ve 32 GB olan ürün henüz satışa sunulmuş değil. Ama alınan bilgilere göre yılbaşından sonra satışa sunulacağı tahmin ediliyor.



Kaynak:

► slashgear.com
Çağın Özçivit Çağın Özçivit Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.