elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

OBO BETTERMANN'dan Ücretsiz Yıldırımdan Korunma ve Topraklama Keşif Kampanyası

ElektrikPort takipçilerine yeni bir kampanya sunuyor. Yıldırımdan Korunma ve Topraklama sektöründe Dünya'nın sayılı firmalarından olan Alman devi OBO BETTERMANN, takipçilerimize Kasım ayı boyunca ücretsiz keşif sunacaktır. Tek yapmanız gereken haberdeki başvuru formunu eksiksiz doldurmaktır.



A- A+
03.11.2013 tarihli yazı 12446 kez okunmuştur.
TSE EN 62305 standartı ışığında tesisinizde Dış yıldırımlık sistemi (İzoleli Faraday Kafesi Sistemi -Aktif sistemler) ve İç Yıldırımlık Sistemi entegreli bir şeklide bulunmalıdır. Yağışların başlamasıyla birlikte, yıldırım ve ani aşırı gerilimler sonucu tesisinizde bulunan elektronik sistem ve cihazların, üretimde yer alan makinaların zarar görme ihtimaline karşı bir an önce tesis güvenliğinizi sağlamanızı öneriyoruz.


                                                 
     Yıldırım Sonucu Bütün Prizleri ve Elektronik Cihazları Zarar Görmüş Bir Yapı



►İlginizi Çekebilir: İç Yıldırımlık Nedir?

Ayrıca izolasyonu bozulmuş ve devre dışı kalmış sistemler yangın açısından büyük bir tehlike oluşturmaktadır. Bu kapsamda ElektrikPort ve merkezi Almanya’da bulunan Yıldırım ve Topraklama sektöründe Dünya'nın önde gelen firmalarından olan OBO BETTERMANN firması, uzman mühendis kadrosuyla talepte bulunan tesislere ücretsiz keşif ve bilgilendirme kampanyasını kasım ayı boyunca sizlerle buluşacak. Tek yapmanız gereken formu eksiksiz bir biçimde doldurmak.




Yıldırım Sonrası Çıkan Yangın Sonucu Büyük Ölçüde Zarar Görmüş Bir Yapı



►İlginizi Çekebilir: Dış Yıldırımlık Nedir?


 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.