elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

OBO BETTERMANN'dan İç Yıldırımlık Teknik Keşif Kampanyası

Yıldırımdan Korunma ve Topraklama sektöründe Dünya'nın sayılı firmalarından olan Alman devi OBO BETTERMANN, takipçilerimize 17 - 30 Kasım tarihleri arasında ücretsiz keşif sunacaktır. Kampanyanın detaylarını yazımızda bulabilirsiniz.



A- A+
17.11.2014 tarihli yazı 8658 kez okunmuştur.
Endüstriyel tesislerde ve işletmelerde TSE EN 62305 standartı kapsamında İç Yıldırımlık Sistemi entegreli bir şeklide bulunmalıdır. Kış aylarının ve bunun yanında yağışların başlamasıyla birlikte, yıldırım ve ani aşırı gerilimler sonucu tesisinizde bulunan elektronik sistem ve cihazların, üretimde yer alan makinaların zarar görme ihtimaline karşı bir an önce tesis güvenliğinizi sağlamanızı öneriyoruz.



►  Yıldırım Sonucunda Evdeki Tüm Prizlerin ve Elektronik Cihazları Hasar Görmüş Bir Yapı



Ayrıca izolasyonu bozulmuş ve devre dışı kalmış sistemler yangın açısından büyük bir tehlike oluşturmaktadır. Eğer tesisinizde iç yıldırımlık sistemi bulunmuyorsa tesisinizde yıldırım sonucu oluşabilecek hasarlar can ve mal kaybına neden olabilir.  Bu kapsamda ElektrikPort ve merkezi Almanya’da bulunan Yıldırım ve Topraklama sektöründe Dünya'nın önde gelen firmalarından olan OBO BETTERMANN firması, uzman mühendis kadrosuyla talepte bulunan tesislere ücretsiz keşif ve bilgilendirme kampanyasını 17 ile 30 Kasım tarihleri arasında sizlerle buluşacak. Sizde tesisinizin iç yıldırımlık sistemi teknik kampanyasından yararlanmak istiyorsanız aşağıdaki formu eksiksiz bir şekilde doldurmanız yeterli olacaktır.



►  Yıldırımın Neden Olduğu Yangın Sonrası Hasar Görmüş Bir Yapı


 
OBO BETTERMANN'ın İç Yıldırımlık Teknik Keşif Kampanyası'ndan yararlanmak istiyorsanız aşağıdaki formu eksiksiz doldurun.
 


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.