elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Fürofest 2014 |
Fırat Üniversitesi Mekatronik Öğrenci Topluluğu

Fırat Üniversitesi Mekatronik Öğrenci Topluluğu, 14-15-16 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceği Fürofest ile renkli bir robot festivaline hazırlanıyor. Çizgi izleyen ve Serbest kategorilerde gerçekleştirilecek yarışmaya ek olarak, düzenlenecek seminerler ile tam bir şölen havası yaşanacak. Detaylar haberimizde.



A- A+
10.05.2014 tarihli yazı 8572 kez okunmuştur.
Fırat Üniversitesi Mekatronik Öğrenci Topluluğu, 14-15-16 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceği Fürofest ile tam bir mühendislik şöleni yaşatacak. İlk olarak ABB firmasının Robotik, PLC, AG Sürücü ve Kontrol bölümlerini kapsayan otomasyon semineriyle başlayacak festival 3 gün sürecek çeşitli seminerler sonrasında son gün gerçekleşecek robot yarışması ile son bulacak. Çizgi izleyen ve Serbest Kategorilerde düzenlenecek yarışmalar sonunda her kategoride dereceye giren yarışmacılar, çeşitli ödüller ile ödüllendirilecek.

 
Basın Yayın Sponsoru
 

 


Etkinlik Programı:

►14.05.2013
 
Saat 13:00

ABB Otomasyon Semineri
 
►15.05.2013

Saat 10:00

Sonuç Odaklı Hedef Belirleme Semineri

Saat 13:30

Girişimciliğin Kazandırdıkları, Kaybettirdikleri

►16.05.2013

Saat 14:00

Robot Yarışması

 


 
Etkinlik hakkında detaylı bilgi ve başvuru için: Fürofest

 
Fırat Üniversitesi Mekatronik Öğrenci Topluluğu Hakkında

Fırat Üniversitesi Mekatronik Öğrenci Topluluğu, 2012 yılında Teknoloji Fakültesi bünyesinde kurulan teknik bir topluluk olarak  300 kişiye yakın üyesiyle çalışmalarını sürdürmektedir.Teknik bölümlerden öğrencilerin oluşturduğu ekip ve kadrosuyla her bölümden öğrencinin katılabileceği etkinliklere devam etmektedir. Her geçen gün katılımcıların arttığı aktif bir öğrenci topluluğu olarak  amaçlı ve sistemli büyümeyi kendine amaç edinmiş,  bu amaç doğrultusunda bu güne kadar birçok öğrencinin uygulama eğitimi, çalışma ortamına adaptasyonu , projelerini gösterme şansı sunan bir öğrenci topluluğudur.



 
Ahmet Gökhan Seyrek Ahmet Gökhan Seyrek Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.