elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

4X4'lük Endüstri Buluşmaları BAU

“4X4’lük Endüstri Buluşmaları” ilk olarak Bahçeşehir Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü tarafından Endüstri 4.0 Platformu’nun desteği ile 25 Nisan 2017 Salı günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. Etkinlik programına ve başvuru formuna bu yazımızda ulaşabilirsiniz.



A- A+
20.04.2017 tarihli yazı 15837 kez okunmuştur.
Her bir  nesnenin internete bağlanarak iletişim haline geçeceği, makineler arası iletişimin akıllı üretimi beraberinde getirdiği, ekonomik ve sosyal dönüşümleri ile şu anda üzerinde çalışılan bir kavram olan 4.Sanayi Devrimi ‘ni yılın 4. ayının 4. haftasında kutlama niteliğinde, Endüstri 4.0 ‘ın konuşulduğu, çözümlerin, çalışmaların dile getirildiği, akademisyenlerin, öğrencilerin ve şirketlerin fikir alışverişi yapabilecekleri bir ortamda bir araya geldikleri bir etkinlik olarak organize edilen “ 4X4’LÜK ENDÜSTRİ BULUŞMALARI”  ilk olarak Bahçeşehir Üniversitesi  IEEE Öğrenci Kulübü tarafından Endüstri 4.0 Platformu’nun desteği ile 25 Nisan 2017 Salı günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştirilecektir.
Ayrıca Etkinlik sonunda tüm oturumları takip eden bir şanslı kişi çekiliş ile ‘’Business Management Institute’’’nin verdiği "Yenilenebilir Enerji Teknolojileri" eğitimini ücretsiz almaya hak kazanacaktır.
Etkinliğimizin detaylı programı aşağıdaki gibidir;

 

 

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.