elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

VİKO’nun Yeni Kampanyası İle Siparişler Puana, Puanlar Hediyeye Dönüşüyor

Elektrik anahtar ve priz sektörünün inovatif ve lider markası VİKO, yeniliklerin öncüsü olma kimliğini sürdürürken müşterileri için fark ve değer yaratan uygulamalarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. Müşteri odaklılığı en önemli kurumsal değeri olarak ele alan kuruluş, VİKO Puan Kampanyası ile bayilerine sınırsız hediye seçenekleri sunuyor. 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek kampanya ile VİKO Bayileri bu yaz yapacakları ürün siparişlerini çok anlamlı hediyelere dönüştürüyor.



A- A+
03.07.2014 tarihli yazı 11871 kez okunmuştur.

Anahtar ve priz sektöründe lider kuruluş olan ve ürünlerini 70’den fazla ülkeye ihraç ederek ülkemizi dünya pazarlarında da başarıyla temsil eden VİKO’nun Satış Direktörlüğü tarafından koordine edilen ve ülkenin dört bir yanında bulunan bayilerini kapsayan yenilikçi ve fark yaratan kampanyalara her geçen gün bir yenisi ekleniyor.
 




► İlginizi Çekebilir: VİKO'dan "Dünya Saati" (Earth Hour) Kampanyasına Destek



Kuruluş, 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan VİKO Puan Kampanyası ile müşteri odaklılık yaklaşımının örnek bir uygulamasına daha imza attı. Ev aletlerinden elektroniğe, özel seyahat programlarından akaryakıta kadar sınırsız hediye seçenekleri sunan kampanyadan 1.400 TL ve üzerinde alışveriş yapan tüm VİKO bayileri yararlanabiliyor.
 



 “ VİKOpuan.com’a gir, hediyeleri gör “



VİKO Puan için özel olarak oluşturulan web adresini ziyaret eden bayiler alışveriş tutarı doğrultusunda dilediği hediyeyi seçebiliyor. 1.400 TL tutarındaki her VİKO markalı ürün siparişi için 100 TL hediye çeki kazanan bayiler, VİKO Puan sitesinde bulunan hediye çeki yükleme merkezinden yararlanarak hemen her alanda düşünülmüş olan seçenekler arasından dileğine ve özgürce karar verebiliyor.



Kampanya hakkındaki detaylar ve puanlarınız ile elde edeceğiniz hediyeleri görmek için: vikopuan.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Kaynak:

► 


Çağın Özçivit Çağın Özçivit Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır