elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

VİKO'dan ULTIMA Eloxal ve TRENDA Metal |
Elektrik Anahtarları

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lideri VİKO, Trenda Metal serisinin yalın tasarımı ve minimal formu ile mekanlara ayrıcalık ve konfor katıyor. Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO’nun Thea ailesine dahil ettiği en yeni modüler seri ULTIMA, yaşam alanlarına ve dekorasyon dünyasına kattığı üst seviyede şıklık, konfor ve ayrıcalıkla öne çıkıyor.



A- A+
30.04.2014 tarihli yazı 10579 kez okunmuştur.

TRENDA METAL SERİSİ

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lideri VİKO, Trenda Metal serisinin yalın tasarımı ve minimal formu ile mekanlara ayrıcalık ve konfor katıyor. Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Trenda Metal ile bir kez daha beklentilerin üzerine çıkıyor. Trenda Metal; Krom, Inox, Gold, Antik ve Parlak Siyah olmak üzere 5 farklı renkte metal çerçeve seçeneği sunuyor.



 Şekil 1: VİKO Trenda Metal Bakır 


Metal yüzeyin parlaklığı ve Trenda’nın şık çizgilerini bir araya getiren Trenda Metal; ayrıca Gümüş, Beyaz, Saten, Bronz, Antrasit, Füme ve Siyah kapak alternatifleriyle isteğe göre de tamamlanabiliyor. Tekli, ikili, üçlü, dörtlü ve ikili sıva altı çerçevelerle anahtar ve priz tercihlerinde ince zevklere seslenen Trenda Metal, zarif duruşuyla ön plana çıkıyor.

 


Trenda Metal ile çocuklar güvende…
 
VİKO, ürünlerinde güvenliğe büyük önem veriyor. Bu nedenle Trenda Metal’de tüm prizler “çocuk korumalı” olarak üretiliyor. Böylece keşfetmeyi seven çocukların bile, priz deliklerine sivri cisimler sokması engellenip, en üst seviye güvenlik sağlanıyor.



 Şekil 2: VİKO Trenda Metal Altın
 
Elektronik ürünlere Trenda Metal dokunuşu…
 
Akım korumalı Pro Dimmer serisi, nötrlü-nötrsüz hareket sensörleri (5m-8m), termostatlar (Analog - Programlanabilir Dijital), jaluzi kumanda anahtarlarını da içeren elektronik ürünlerle Trenda Metal, sürdürülebilir bir gelecek için güvenlik, konfor ve enerji tasarrufu beklentilerine de komple çözüm sunuyor.

 
 İlginizi Çekebilir : VİKO, Verimliliğin Önemini Vurguladı



ULTIMA ELOXAL

Yaşam alanlarımıza değer katmanın ve yenilemenin en özel yolu dekorasyonda yapacağınız küçük farklılıklardan geçiyor. Mekanın ruhunu, dokusunu, tarzını ve stilini belirlerken ya da tamamlarken elektrik anahtarları ve prizlerin önemini de göz ardı etmemek gerekiyor. Elektrik anahtarı ve priz sektörüne sunduğu yeniliklerle öne çıkan ve ileri teknolojiyi estetik tasarımlarla buluşturmayı başaran güçlü marka VİKO, ULTIMA Eloxal modelleri ile mekanlara özel bir hava katıyor.


VİKO, ULTIMA serisi ile zarafet ve incelikle çizdiği sınırları çok daha ileriye taşımayı başarıyor. Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO’nun Thea ailesine dahil ettiği en yeni modüler seri ULTIMA, yaşam alanlarına ve dekorasyon dünyasına kattığı üst seviyede şıklık, konfor ve ayrıcalıkla öne çıkıyor.



 Şekil 3: VİKO Ultima Eloxal

Kendine has özel bir dokuya sahip olan ULTIMA Eloxal modelleri ise “Bronz, Gümüş ve Siyah” renkleriyle farklı bir duruş arayanlara sesleniyor. Sağlam görünümünü üstün tasarım özellikleriyle birleştiren ULTIMA Eloxal, sıra dışılığı yaşam alanlarına taşımak isteyenler için alışılmışın ötesinde alternatifler sunuyor.

Keskin hatlara ve soylu renklere sahip, minimalist ULTIMA Eloxal modelleri kullanıcılara estetik ve ergonomiyi bir arada sunuyor.


 İlginizi Çekebilir :  Elektrik Sigortaları ve Özellikleri 


Kaynak :

Cumali ÖZEL Cumali ÖZEL Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



GÜNÜN FİRMASI