elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

VİKO Mobil Uygulaması App Store ve Google Play' de

Müşteri odaklılığı en önemli kurumsal değeri olarak benimseyen elektrik anahtar ve priz sektörünün inovatif ve lider markası VİKO, yeniliklerin öncüsü olma kimliğini her alanda sürdürmeye devam ediyor. Kullanıcılarının hayatına kolaylıklar sunmaya devam ederken farklı değerler katarak geliştirdiği hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen VİKO, akıllı telefon uygulaması ile kullanıcılarına yeni deneyimler ve faydalar sunuyor.



A- A+
01.04.2014 tarihli yazı 9670 kez okunmuştur.

“Dekorasyonunuza En Uygun Anahtar ve Prize Karar Vermek Artık Çok Kolay”

Kurumsal performansı kapsamındaki tüm boyutlarda sürdürülebilir mükemmelliği amaçlayan VİKO;  müşterilerine, çalışanlarına ve topluma fayda ile yansıma bulan örnek uygulamaları ile dikkat çekiyor. VİKO Temel Değerleri arasında önemle ele aldığı ve  " Müşterilerimiz itici gücümüzdür, onlar için en üstün değerleri yaratırız. "  ilkesi ile tanımladığı müşteri odaklı yaklaşımını artan performans ile sürdürmeye devam ediyor.
 
7/24 Canlı Destek hattı ile müşterilerinin ihtiyaç duyduğu her an online destek sağlayan kuruluş geçtiğimiz günlerde kullanıma sunduğu Akıllı Telefon uygulaması ile bu alanda da sektörünün lideri kimliğini koruyor.
 

 

 VİKO App’in en dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi olan ve Augmented Reality teknolojisi ile kullanıcılara ürünleri satın almadan önce kendi duvarlarında deneyimleme fırsatı sunan VİKO’nu seç uygulaması ile elektrik anahtar ve prizleri evlerin dekorasyonuna ve duvar rengine en uygun şekilde seçilebiliyor. Zenginleştirilmiş gerçeklik olarak da adlandırılan Augmented Reality sayesinde kullanıcıların menü üzerinde seçtiği herhangi bir VİKO ürünü akıllı telefonlardaki kamera aracılığıyla, gerçek dünyada pozisyonlandırılabilir hale geliyor. Dekorasyona ya da duvara uygun olduğuna karar verilen ürünün fotoğrafı çekilerek daha sonra tekrar incelenmek üzere saklanabiliyor. 

 

" VİKO Light İle Aydınlık elinizde
7 / 24 İle Canlı Destek Sizinle "


Uygulamada yer alan özellikler VİKO’nu seç ile sınırlı kalmıyor. VİKO ürünlerini incelemek ya da satın almak isteyen kullanıcılar bulunduğu noktaya en yakın VİKO satış noktasını anında öğrenebiliyor, ilgili adrese yönelik koordinatları alabiliyor. Ürünlerle ilgili teknik bilgi almak isteyen ya da herhangi bir sorun yaşayan kullanıcılar VİKO 7 / 24 Canlı Destek Hattı ile entegre çalışan uygulamadan günün her saatinde faydalanabiliyor.

 
Kullanıcılarının aydınlığa ihtiyaç duyduğu her ana yönelik olarak özel bir çözüm de sunan uygulamada yer alan VİKO Light ile elektrikler kesildiğinde,  olmasını hiç dilemediğimiz doğal afetlerde, maçlarda ve üstelik de ayarlanabilir ışık seviyesi ile aydınlığı ellerinizde hissettiriyor.
 

 
 İlginizi Çekebilir : VİKO, Verimliliğin Önemini Vurguladı

Çocukları ve içindeki çocuğu kaybetmeyenleri de düşünen VİKO uygulamasında da yer alan Puzzle oyun ile  eğlenceli dakikalar sunulurken, çocukların zeka gelişimine de katkı sağlanıyor.


 

Tüm bu keyifli özelliklerin yer aldığı VİKO akıllı telefon uygulaması App Store ve Google play üzerinden ücretsiz olarak kolaylıkla indirilebiliyor.