elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

UluSolar Serisi Konteynır Güneş Enerji Santrali İnverterli Trafo Merkezi

Ulusoy Elektrik 1985 yılından bu yana faaliyet göstermekte olduğu elektromekanik sanayiinde birçok yerli ürünün ülkemizde ilk kez üretimini gerçekleştirerek sektörün yenilikçi lideri olmuştur. Ulusoy Elektrik, yıllık 65.000 adet orta gerilim hücre üretim kapasitesi, Türkiye, Endonezya ve Cezayir’deki üretim tesisleri ile yerli pazarın lideri; uluslararası pazarın ise yükselen yıldızı olmuştur. UluSolar Serisi Konteynır Güneş Enerji Santrali Inverterli Trafo Merkezi ile ilgili detaylar haberin devamında...



A- A+
04.01.2018 tarihli yazı 13898 kez okunmuştur.
Kompakt ve entegre üretim gücü ile 36kV seviyesinde dünyanın en çok üretim yapan modüler hücre fabrikası olan Ulusoy Elektrik başta güneş enerjisi santralleri olmak üzere yenilenebilir enerji projelerine özel çözümler sunmaktadır. Ulusoy Elektrik’in yeni ürünü “UluSolar Serisi Konteynır Güneş Enerji Santrali Inverterli Trafo Merkezi” modüler hücreleri, yükseltici transformatörleri ve alçak gerilim panoları ile fabrika çıkış testleri tamamlanmış devreye almaya hazır anahtar teslim kompakt trafo merkezi görevi görmektedir. Özellikle güneş enerjisi santralleri için kompakt çözüm sunan istasyonlar OG. şalt bölümü dahil, transformatör ve invertörü tek bir mahfazada olacak şekilde güvenilir ve etkili özellikleri ile dikkat çekmektedir.
 
UluSolar serisi konteynır dağıtım merkezlerinin uzun yıllar yüksek performans ile çalışmasını sağlamak için Ulusoy Elektrik tüm ürünlerinde olduğu gibi 7/24 satış sonrası servis hizmeti sunmaktadır.

 

UluSolar’ın Öne Çıkan Özellikleri


  Devreye almaya hazır ürün teslimatı
►  Proje özelliklerine göre özelleştirilebilen hücre seçenekleri
►  Sağlam ve kaliteli konteynır
►  Yüksek performanslı soğutma sistemi



Genel Bilgiler



Elektriksel Bilgiler




Ulusoy Elektrik Transformatör Fabrikası Tanıtım Filmi




Rasim BİLEN
Elektrik & Elektronik Mühendisi


Kaynak: