elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

PTFIX - Push-in Bağlantılı Dağıtım Blokları|
Phoenix Contact | Yeni Ürün Lansmanı

"İlham veren yenilikler" sloganında olduğu gibi ürün gamını her geçen yıl genişleten ve 60.000'in üzerinde ürün portföyüne sahip olan Phoenix Contact, 4 Temmuz 2017 Salı günü İstanbul Çamlıca'daki Genel Merkezi'nde geliştirmiş olduğu yeni ürün serisi "PTFIX Push-in bağlantılı dağıtım blokları" nın pazar lansmanını sektörün önde gelen yayın kuruluşları önünde gerçekleştirdi. Phoenix Contact Türkiye'nin Genel Müdürü Sn. Gökhan Yücel'in açılış konuşması ile başlayan lansmana dair detaylar yazımızın devamında...



A- A+
13.07.2017 tarihli yazı 6678 kez okunmuştur.
Yeni ürün "PTFIX- Push-in Bağlantılı Dağıtım Blokları" lansmanının açılış konuşmasını yapan Phoenix Contact Türkiye Genel Müdürü Gökhan Yücel , 2016 yılında ülkemizde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen bütçenin üzerinde bir büyüme gerçekleştirdiklerine değindi. Geçtiğimiz yıl ayrıca ofis ve depo alanlarına yatırım da yaptıklarını belirten Gökhan Yücel, bu kapsamda İstanbul Çamlıca'daki Genel Merkezinde yeni ofis, showroom alanı, konferans salonu ve Etiketleme Merkezi oluşturduklarını ve Sancaktepe'deki mevcut depoyu 1200m2'lik daha büyük bir depoya taşıdıklarını söyledi. Phoenix Contact Türkiye'nin 2017 yılında da başarı ivmesini yükselterek devam ettirdiğini ve bunun sonucu olarak da globaldeki sıralamada ilk 20'ye girdiklerini ifade etti.
 
 
 
Açılış konuşmasının ardından Phoenix Contact Almanya Merkez'den gelen Endüstriyel Bağlantı Ekipmanları Ürün Müdürü Sn. Stephan Pollmann, "PTFIX- Push- in Bağlantılı Dağıtım Blokları" ile ilgili tanıtım sunumunu gerçekleştirdi. Yayın kuruluşlarının  temsilcilerinden gelen soru ve cevapların ardından lansman, ekibimizden Irmak Telatar’ın Stephan Pollmann ile "PTFIX Push-in Bağlantılı Dağıtım Blokları” ile ilgili gerçekleştirmiş olduğu röportaj ile son buldu.
 
 
 



Elektronik ve Otomasyon Sektörünün Saygın ve Öncü Uluslararası Şirketi: Phoenix Contact

Günümüzde Endüstriyel Elektronik ve Bağlantı Teknolojileri, Cihaz Bağlantısı ve Konnektörler ile Kontrol ve Otomasyon çözümlerinin en önemli uluslar arası firmaları arasında yer alan Phoenix Contact, 1923 yılında Almanya'nın Essen şehrinde kurulmuştur. “Ray Klemensin mucidi” olarak haklı bir üne sahip olan Phoenix Contact, kuruluşundan bu yana hızla gelişmiş, sonraki yıllarda baskılı devre klemenslerini ürün gamına eklemiş, 1960'lı yılların sonlarından itibaren elektronik alanında çeşitli ürünleri yelpazesine katmış ve 1980'li yıllardan itibaren de otomasyon alanında komple çözümler sunan bir firma haline gelmiştir.

Phoenix Contact günümüzde dünya çapında 15.000’in üzerinde çalışanı ve 60.000’i aşan ürün sayısıyla küresel bir çözüm sağlayıcıya dönüşmüştür.

Phoenix Contact Türkiye: 1986’dan beri sürekli gelişmekte 1986’da İstanbul’da faaliyete başlayan ve kuruluşundan bu yana büyük hamleler yapan Phoenix Contact Türkiye’nin ülke genelinde Bölge Satış ofisleri ile ülkemizin dört yanında Bayi ve Çözüm Partnerleri bulunmaktadır.

Phoenix Contact Türkiye’nin bünyesinde birçoğu uzman mühendis olmak üzere 50 kişilik ekibi bulunmaktadır. Showroom ve Etiketleme Merkezi’nin de yer aldığı Genel Merkezi İstanbul Çamlıca’da; Bölge Satış Ofisleri Ankara, İzmir ve Adana’dadır. Sancaktepe’de 1,200 metrekare alana sahip depo birimi bulunmaktadır.

Phoenix Contact’ın Almanya’da 5, dünyada Türkiye dahil 9 olmak üzere toplamda 14 üretim merkezi bulunmaktadır. 2009 ‘da Acel Elektrik San.Tic. Ltd ile ortak kurulan Bursa Serbest Bölge’deki üretim tesisinde klemens üretimi gerçekleştirilmekte ve Almanya üzerinden tüm dünyaya dağıtılmakta olan bu ürünler “Made in Turkey” etiketini taşımaktadır. Günümüzde ülkemizde üretilen ürünler için dünyada ‘tek tedarikçi’ ilan edilen bu tesisin 100’e yakın çalışanı ve üretim kapasitesi ile ürün sayısı her geçen gün artmaktadır.

Phoenix Contact'ın “Inspiring Innovations” (İlham veren yenilikler) sloganında olduğu gibi temel felsefesi, sürekli olarak yeni ürünler ile büyüme ve gelişme sağlamaktadır.

Kaynak: